Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
27/10-09   -   Pressemeddelelse

GLOBENHAGEN præsenterer københavnsk verdensmusik

Under navnet GLOBENHAGEN afholdes en række præsentationskoncerter med i alt 16 københavnske world music-acts i dagene torsdag d. 29. + fredag d. 30. oktober. Eventen foregår i Huset i Magstræde, og er et supplement til den store branchefestival for verdensmusik, WOMEX, der løber af stabelen i dagene 28. oktober-1. november i Bella Centret.

GLOBENHAGEN er arrangeret af DMF København, og vil fungere som et præsentationsvindue for Københavns sprudlende verdensmusik-scene. Alle bands og solister optræder live i Huset i et tætpakket program - begge dage i tidsrummet kl. 17:00-21:00. Samtlige 16 showcases livestreames og kan følges på www.dmfkbh.tv eller www.globenhagen.dk. Der er gratis adgang til alle GLOBENHAGEN-koncerterne.

Målet med GLOBENHAGEN er at skabe optimal opmærksomhed og eksponering for hovedstadens verdensmusikere, som kun i meget begrænset omfang er repræsenteret på de officielle WOMEX-showcases i DR Koncerthuset. København vil under WOMEX være fyldt med branche-folk fra hele det internationale world music-miljø. Med GLOBENHAGEN ønsker DMF København at skabe en unik platform for de involverede kunstnere i forhold til skabelse af internationalt netværk.

GLOBENHAGEN line up:

Baltic Crossing
Hal & Nikolaj
Danjal
Trio Mio
Tummel
Jullie Hjetland
Edith Tamayo
Vanja Santos
Afenginn
World on a String
Nomadix
Mazel
Klezmofobia
Jansberg Band
Euzen
Tako Lako

Læs mere om GLOBENHAGEN på www.globenhagen.dk eller på www.dmfkbh.dk.

Relevant information

http://www.globenhagen.dk


Pressekontakt


Firma

Atlantic Music Event v./ Dansk Musiker Forbund
Sankt Hans Torv 26
2200 København N, Danmark

  +298 351351
  +298 351351

http://www.nlh.fo

Modtag nyheder fra Atlantic Music Event v./ Dansk Musiker Forbund på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire