Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
03/11-09   -   Pressemeddelelse

GLOBENHAGEN - world music i verdensklasse

Mini-festivalen GLOBENHAGEN 2009 præsenterede d. 29. og 30. oktober en række showcases med i alt 16 danske verdensmusik-navne. Eventen vidnede om meget højt niveau og stor bredde på den danske world music scene.

I det hele taget stod København i den forløbne uge i verdensmusikkens tegn. I Bella Centeret var branchefolk fra hele verden samlet for at købe, sælge og udbrede world music på WOMEX-festivalen. Den officielle WOMEX-messe præsenterede en række officielle showcases i DR's Koncerthus, hvor kun to danske orkestre - Valravn og Zar - var sluppet gennem nåleøjet. På DMF Københavns showcase-festival GLOBENHAGEN i Huset i det centrale København, var der til gengæld mulighed for at opleve et bredt udsnit af herboende verdensmusikere. Det varierede og tætpakkede program bød på både traditionelle folke-toner, højenergisk klezmer og elektronisk Nord-lyd. Publikum, musikere og de mange WOMEX-delegerede, der lagde vejen forbi Huset, udtrykte stor begejstring for den sprudlende danske verdensmusik. Mange internationale bånd blev knyttet i GLOBENHAGEN's back stage lokale, og adskillige døre til nye kontrakter og kontakter blev åbnet i løbet af de hektiske dage.


De 16 bands på GLOBENHAGEN 2009 var:

Baltic Crossing
Hal & Nikolaj
Danjal
Trio Mio
Tummel
Jullie Hjetland
Edith Tamayo
Vanja Santos
Afenginn
World on a String
Nomadix
Mazel
Klezmofobia
Jansberg Band
Euzen
Tako Lako

Læs mere om GLOBENHAGEN på www.globenhagen.dk eller på www.dmfkbh.dk.

Relevant information

http://www.globenhagen.dk


Pressekontakt


Firma

Atlantic Music Event v./ Dansk Musiker Forbund
Sankt Hans Torv 26
2200 København N, Danmark

  +298 351351
  +298 351351

http://www.nlh.fo

Modtag nyheder fra Atlantic Music Event v./ Dansk Musiker Forbund på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire