Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
25/03-09   -   Pressemeddelelse

Hoteller i Berlin kan bookes på ny rejseportal

SEOTech har indgået et joint venture med rejsebureauet DenTour Rejser om publisering af en række rejseportaler under navnet Europe Travels. Den første portal på www.berlininfo.dk giver information om rejser til og fra Berlin.

Europe Travels Berlin portalen giver de besøgende grundig turistinformation om Berlin. Her findes beskrivelse af seværdigheder, museer og kulturtilbud i Berlin. Endvidere informeres grundigt om muligheder for shopping i Berlin, om restauranter og underholdning.

På Berlininfo findes også mulighed for booking af hotel i Berlin, flybilletter til Berlin, biludlejning fra Berlin eller Tegel lufthavn, færge fra Gedser til Rostock.

Ved booking af hoteller i Berlin via rejseportalen, opnår brugeren en rabat i forhold til at booke direkte hos hotellet. Europe Travels tilbyder allerede nu valg mellem mere end 200 billige hoteller i Berlin.

Målet med Berlininfo er at give turister og andre på vej til Berlin al nødvendig information på ét sted. Det er altså ikke nødvendigt at shoppe rundt, for at sammensætte sin storbyferie i Berlin eller Kør Selv Ferie til Berlin.

SEOTech har stået for design, opbygning og søgemaskineoptimering af rejseportalen, som er baseret på Open Source CMS'et Joomla.

DenTour Rejser har i flere år arrangeret rejser til Polen, bl.a. busrejser til billig tandlæge og optiker i Stettin.

Relevant information

http://www.berlininfo.dk


Pressekontakt


Firma

DocTech
Skelstedet 2C
2950 Vedbæk, Danmark

  70220172
  70220172

http://www.doctech.dk

Modtag nyheder fra DocTech på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire