Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
20/04-09   -   Pressemeddelelse

Billige flybilletter og Flyrejser på Paris Rejseportal

Rejsebureauet DenTour Rejser og Online Marketingfirmaet SEOTech har indgået joint venture om markedsføring af en rejseportaler under navnet Europe Travels. Nu er den anden portal med turistinformation om Paris publiseret på www.parisinfo.dk.

Europe Travels Paris Rejseportal giver turister på vej til Paris information om Paris Lufthavn, Paris Welcome Centre og offentlig transport.

På Parisinfo.dk kan besøgende foretage Online booking af flybilletter til Paris, hoteller i Paris, leje af bil og færgebillet fra Rødby til Puttgarden.

Kultur og underholdning i Paris bliver grundigt beskrevet, så rejsende til byernes by har overblik over de mange muligheder der findes i byen. Desuden findes omfattende omtale af alle de store og mange mindre seværdigheder i Paris.

Disneyland Paris er selvfølgelig heller ikke glemt. Der er mulighed for at booke pakkede rejser til Disneyland, såvel som hotel i Disneyland Resort.

Der skal også være plads til forkælelse, så Parisinfo.dk giver grundig beskrivelse af restauranter i Paris inklusive samtlige gourmet restauranter med Michelin stjerner. Man kan jo også forkæle sig med at gå på shopping i Paris, og alle de kendte og nogle ukendte butikker med modetøj, smykker, Haut Couture, parfume og accesories beskrives med adresser og hvilke Metro stationer der er i nærheden.

Målet med Parisinfo er at give ferierejsende og andre på vej til Paris al nødvendig information på ét sted. Det er altså ikke nødvendigt at shoppe rundt, for at sammensætte sin storbyferie til Paris eller Kør Selv Ferie til Paris.

SEOTech har stået for design, opbygning og søgemaskineoptimering af rejseportalen, som er baseret på Open Source CMS'et Joomla.

DenTour Rejser har i flere år arrangeret busrejser til Polen, bl.a. busrejser til billig tandlæge og optiker i Stettin. Senest har DenTour udvidet med busture til Prag.

Relevant information

http://www.parisinfo.dk


Pressekontakt


Firma

DocTech
Skelstedet 2C
2950 Vedbæk, Danmark

  70220172
  70220172

http://www.doctech.dk

Modtag nyheder fra DocTech på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire