Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
31/08-05   -   Pressemeddelelse

Lommelygten uden batterier - du laver selv strømmen !

CYKELLET (dem med de elektriske cykler), har netop introduceret en smart og batterifri lommelygte med en indbygget hånddynamo. Den håndholdte lygte, har en dynamo indbygget som kan producere min. 30 minutters skarpt lys med 3 LED pærer på 1 minuts opladning. Man kan forlænge lyskilden betragteligt, ved kun at aktivere en LED pære.

Denne smarte sag kan endvidere fås i varianter, der også kan give energi til en flad NOKIA mobiltelefon. 1 minuts drej, giver ca. 4 minutters taletid.
Medio oktober, vil den også kunne fås til montering på cykler.

CYKELLET vurderer, at den batterifrie lygte, vil finde stor anvendelse i det daglige. Dels slipper man for at købe batterier, og dels er brugsværdien stor til f.eks. camping, bilen, båd og som sikkerhedsudstyr til f.eks. hjemmeværn, politi- og beredskab samt militær.

CYKELLET markedsfører bl.a. denne nye lommelygte på Internettet via ADVENTURE SHOP, men satser på at udbygge forhandlernettet ganske betragteligt indenfor kommende trafiksikkerhedsprodukter fra hollandske SAFEWAY`s, som bliver en ny produktline hos CYKELLET.

Relevant information

http://www.cykellet.dk


Pressekontakt


Firma

CYKELLET
Frederiksborgvej 521
4000 Roskilde, Danmark

  26124000
  26124000

http://www.cykellet.dk

Modtag nyheder fra CYKELLET på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire