Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
26/04-05   -   Pressemeddelelse

Team Den Blå Avis klædt på til DTC-premieren!

· DTC-stjernerne åbner sæsonen på FDM Jyllandsringen i weekenden
· Spændingen skærpet i DTC
· Team Den Blå Avis går efter mesterskabet

Måneders opsparet spænding udløses på søndag. Team Den Blå Avis-kørerne, superstjernen Jan Magnussen og sidste års nummer to i DTC-mesterskabet, Henrik Lundgaard, skal ud i den første direkte duel med de stærke konkurrenter i Danmarks mest spektakulære motorsportsklasse, Danish Touring Car Championship.

Jan Magnussen er en af seriens store favoritter, men med den skærpede konkurrence i DTC skal han køre op til sit allerbedste, hvis han vil gøre sig forhåbninger om at lade sig krone som mester i DM-finalen i oktober.

Henrik Lundgaard kørte formidabelt sidste år, hvor han førte sammenlagt før det afgørende løb, men måtte se sig slået og henvist til andenpladsen i mesterskabet.

Team Den Blå Avis, der har taget over hvor Toyota Castrol Racing slap sidste år, stiller med en helt ny Corolla T-Sport til Jan Magnussen, mens Henrik Lundgaard kører videre i en opdateret version af sin egen bil fra 2004-sæsonen. René Rasmussen kører i eks-Jens Edman Corolla'en.

Luften sitrer af spænding før åbningsløbet. Mange spørgsmål skal besvares efter en lang vinter, hvor racerbilerne er blevet tilpasset de reviderede regler og hvor motorerne har fået tilført flere vitaminer.

Team Den Blå Avis er klædt godt på til opgaven og går direkte efter mesterskabet.

Mens Big Mag og Henrik Lundgaard går efter DTC-mesterskabet er René Rasmussens målsætning at vinde DTC Cup for privatkørere.

Udtalelser før DTC-premieren:

Jan Magnussen (Team Den Blå Avis - 23):
"Jeg har bilen, jeg er i et godt og seriøst team, så nu er det op til mig at fortsætte de gode takter, vi har vist i træningen. Det bliver et hårdt mesterskab i år, men jeg tror selvfølgelig på, at vi kan vinde DTC-titlen. Efter sejren i mesterskabet i 2003 er jeg i år sulten efter igen at smage sejrens sødme."

Henrik Lundgaard (Team Den Blå Avis - 8):
"Jeg er spændt på at se resultatet af vinterens arbejde med bilerne. Vi har efter min mening materiellet til at udfordre de bedste teams, men der skal hårdt arbejde over hele sæsonen til for at vinde DTC-mesterskabet. Jan Magnussen er blevet godt integreret i teamet og jeg tror på, at han kan gå hele vejen."

René Rasmussen (Team Den Blå Avis - 7):
"Jeg glæder mig til at komme i gang. Men samtidig er jeg lidt spændt, da jeg som debutant ikke har noget at referere til. Jeg har testet meget, men ville gerne have haft lidt mere fart i bilen på nuværende tidspunkt. På søndag gælder det, og så må vi se hvor langt, det rækker."

Karsten Ree (Teamchef Team Den Blå Avis):
"Åbningsløbet bliver utroligt hårdt. Der er fire-fem teams, der har potentialet til at vinde på Jyllandsringen. Jeg håber meget, at kørerne vil åbnet "ballet" fornuftigt, så vi ikke oplever situationen fra sidste år, hvor flere biler blev smadret i det første sving. Vi har i Team Den Blå Avis tre fantastisk dygtige kørere, som jeg forventer mig rigtigt meget af."

DTC i TV:
TV2, lørdag: Time-out: 15.50-16,05.
Zulu, søndag: 12:00: Motorsport: DTC - 12:45: Motorsport: Reportage - 14:35: Motorsport: MC 600 Challenge - 15:00: Motorsport: DTC

Ønskes yderligere kommentarer kontakt venligst:
Karsten Ree: 40171863
Jan Magnussen: 40101911
Henrik Lundgaard: 40730147
Rene Rasmussen: 40115348

Relevant information




Pressekontakt


Firma

Den Blå Avis A/S
Axel Kiers Vej 11
8270 Højbjerg, Danmark

  +45 30 20 86 48

http://www.dba.dk

Modtag nyheder fra DBA på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire