Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
02/05-05   -   Pressemeddelelse

Sejr til Jan Magnussen i DTC-premieren!

- Fantastisk sæsonåbning af Team Den Blå Avis
- Henrik Lundgaard hjalp Big Mag til sejren
- Rene Rasmussen ramt af tekniske problemer!

Jan Magnussen og Team Den Blå Avis fik en fantastisk start på sæsonen. I en medrivende finale i DTC på FDM Jyllandsringen vandt Big Mag i sin Toyota Corolla T-Sport fra pole position.

Ingen kunne true Magnussen, da det virkelig gjaldt. Men han fik stor hjælp af sin teamkammerat, Henrik Lundgaard, der indtil næstsidste omgang holdt de to BMW-kørere, Casper Elgaard og John Nielsen bag sig.

Selv om det tydeligt irriterede de to BMW-kørere, at de ikke kunne komme forbi Henrik Lundgaard og gå på jagt efter Magnussen, var der stor ros til Toyota-stjernen for sin fair måde at køre på.

Jan Magnussen var da heller ikke sen til at dedikere sejren til sin teamkammerat.

Henrik Lundgaard og Jan Magnussen sluttede henholdsvis som nummer fire og fem i pre-finalen og med netop den placering fik Magnussen i kraft af reglen om omvendt startrækkefølge i finalen for de fem bedste pole position med Lundgaard ved sin side.

I finalen tog Magnussen starten med Lundgaard lige efter. Big Mag fik et pænt hul ned til Lundgaard, der ikke fik megen tid til at nyde sin teamkammerats sublime kørsel, da de to blå-hvide BMW´er fyldte hans bakspejl helt ud.

DTC-debutanten og privatkøreren René Rasmussen havde en uheldig dag. Hans Toyota Corolla fik problemer med strømforsyningen og det kostede masser af tid. Men på de få omgange bilen kørte optimalt, fik René Rasmussen vist, at han har potentialet til at være med helt fremme i privatkørernes mesterskab.

DTC-løbet på FDM Jyllandsringen blev sportslig og publikumsmæssig succes. Nye startregler med længere afstand mellem biler og en kraftig påmindelse om at køre fair fra løbsledelsen havde sin virkning.

Udtalelser efter løbet:

Jan Magnussen (Team Den Blå Avis - 23): "Det var en stor triumf for mig og Team Den Blå Avis at vinde åbningsløbet. Jeg havde en del bremseproblemer i tidtagningen i går, men dem fik vi heldigvis løst, så jeg kunne køre optimalt i dag. Og med Henrik Lundgaards hjælp var det ingen sag at køre sejren hjem, selv om dækkene ikke havde det særligt godt i løbets slutfase.

Det er stort at vinde med et nyt ambitiøst team på hjemmebane foran et fantastisk publikum. End ikke en sejr i de store løb i USA og på Le Mans kan måle sig med det her!

Henrik Lundgaard (Team Den Blå Avis - 8) "Det var en stor forløsning at kunne starte sæsonen med en sejr i finalen. Alle i teamet har arbejdet hårdt målbevidst i optaktsfasen og vi vidste, at vi havde bilerne til at kunne true BMW´erne, men at vi ville vinde finalen havde ikke helt troet på. Jan kørte et fejlfrit løb og jeg havde held med at holde andenpladsen indtil afslutningen, hvor jeg desværre måtte lade de to BMW´er slippe forbi. Men en første- og fjerdeplads var forrygende.

René Rasmussen (Team Den Blå Avis - 7): "Det var en ok debut, men selvfølgelig ærgerligt, at jeg skulle slås med tekniske problemer i finalen. Jeg synes, jeg havde farten og håber i den kommende uges test på Padborg Park at få lidt mere køretid med en optimal bil.

Karsten Ree (Teamchef Team Den Blå Avis): "Hvilken åbning på sæsonen. Jeg havde frygtet, at vi ville få svært ved at matche de hurtige BMW´er, men både Jan Magnussen og Henrik Lundgaard viste i finalen, hvordan man styrer et racerløb. Deres præstation i dag lover godt for sæsonen. Der skal også lyde ros til hele DTC-feltet for et utrolig flot og fair kørt løb. Det havde ikke været til at bære, hvis sæsonstarten var gået som sidste år, hvor mange biler blev ødelagt i første sving.

Relevant information

http://www.dba.dk


Pressekontakt


Firma

Den Blå Avis A/S
Axel Kiers Vej 11
8270 Højbjerg, Danmark

  +45 30 20 86 48

http://www.dba.dk

Modtag nyheder fra DBA på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire