Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
13/05-05   -   Pressemeddelelse

Nyt rekordår på internetannoncering i sigte

Den Blå Avis vækster på dba.dk mere end dobbelt så meget på annonceomsætningen som den danske internetbranche i øvrigt.

Internetbranchen kan forvente at slå alle hidtidige rekorder i 2005. Ifølge FDIM's officielle statistikker for annonceomsætningen på internettet er der nemlig lagt ud med en rekordhøj omsætning i første kvartal 2005 på 86,5 millioner kroner. Det er en vækst på 24% sammenlignet med første kvartal 2004.

På dba.dk kan vi konstatere en vækst, der er mere end dobbelt så stor. Når vi sammenligner første kvartal 2005 med samme tidsrum sidste år, så er vores annonceomsætning på dba.dk steget med 56%.

Set i lyset af, at dba.dk er en af pioneerne i Danmark på internettet, og derfor allerede har et solidt grundlag at vokse ud fra, er det glædeligt at realisere sådanne vækstprocenter. Og det er værd at bemærke, at stigningen ikke sker på bekostning af brugervenligheden på sitet.

"Vi sætter hensynet til brugeren meget højt i vores udbud af bannertyper, placeringer osv. Måske er det netop en medvirkende årsag til vores succes, fordi vores brugere simpelthen bare godt kan lide vores site, og ikke føler sig provokeret af banner-annoncerne.

Det er også vigtigt at konstatere, at vores fremgang på nettet ikke bare er et udtryk for at vi flytter annonceomsætning fra Den Blå Avis print-udgaven til nettet. På printsiden har vi nemlig i første kvartal 2005 ligeledes konstateret en stigning i annonceomsætningen på 4 % i forhold til samme periode sidste år." siger Peter Rasmussen, salgschef.

"Resultaterne for første kvartal ikke kommer bag på os. De lever op til forventningerne og dermed til det, vi har budgetteret med. Vores forventninger til resten af 2005 ligger på samme niveau, så vi ser helt klart frem til stille og roligt at holde fremdriften og fremgangen, og kan kun give FDIM ret, når de forudser et rekordår for omsætningen på internettet." fortsætter Peter Rasmussen.

Relevant information

http://www.dba.dk


Pressekontakt


Firma

Den Blå Avis A/S
Axel Kiers Vej 11
8270 Højbjerg, Danmark

  +45 30 20 86 48

http://www.dba.dk

Modtag nyheder fra DBA på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire