Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
18/05-06   -   Pressemeddelelse

Shoppit slår dørene op

Nyt brugtvarehus i Århus er nu klar til at byde danske handlende indenfor. Den Blå Avis, der står bag Shoppit, barsler med flere varehuse landet over.

Danske handlende på brugtmarkedet får nu nye muligheder for at gøre gode handler. Det gør de, når et megabrugtvarehus i Århus åbner for salget den 20. maj klokken 10.00.

Shoppit, som brugtvarehuset hedder, er det første af sin slags i Danmark. Bag Shoppit står Den Blå Avis. På sigt er man overbevist om, at det innovative koncept i Østjylland snart vil brede sig.

"Shoppit i Århus er blot det første af flere brugtvarehuse i Danmark. Vi har allerede nu kig på steder i København og i det øvrige Danmark, så det er bare et spørgsmål om tid, før andre end østjyderne får et brugtvarehus", siger Frank Ludvigsen, direktør i Den Blå Avis.

Den Blå Avis-direktøren ser Shoppit som et naturligt supplement til virksomhedens formidling af annoncer på tryk og på internettet på www.dba.dk.

2.000 m2 med showrooms

Den knap 2.000 m2 store secondhand megastore er indrettet som ethvert varehus komplet med showrooms og afdelinger med hver deres varetype.

Personalet i det nye brugtvarehus har siden marts taget alt fra dagligdags varer til dyre designermøbler i kommission. Når man sælger sine brugte varer gennem Shoppit, afleverer man varen i varemodtagelsen.

Her står Shoppits personale klar til at hjælp med at prisfastsætte varen. Herefter bliver den fotograferet og registreret og er klar til Shoppits showrooms.

Er varen så ikke solgt efter en måned, kan prisen sættes ned. Når en handel er afsluttet, overfører Shoppit beløbet til sælgerens konto.

"På den måde gør vi handel med brugte varer nem, bekvem og uproblematisk for både køber og sælger", siger Frank Ludvigsen, direktør i Den Blå Avis.

Der er også tænkt bekvemmelighed i indretningen af Shoppit. I den ene ende af varehuset er der legeplads, hvor børnene kan boltre sig, mens forældrene gør gode handler.

Shoppit ligger på Lystrupvej 1, 8240 Risskov.

Varehuset har åbent hverdage fra 10-19 og i weekenden fra 10-16.

Relevant information

http://www.shoppit.dk


Pressekontakt


Firma

Den Blå Avis A/S
Axel Kiers Vej 11
8270 Højbjerg, Danmark

  +45 30 20 86 48

http://www.dba.dk

Modtag nyheder fra DBA på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire