Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
29/06-06   -   Pressemeddelelse

Succes med secondhand-varehus

- En måned efter åbningen af brugtvarehus i Århus er konklusionen klar. Det nye secondhand megastore-koncept er en succes. Nu er megabrugtvarehuset Shoppit på vej til blandt andet hovedstadsområdet.

Handlen med brugte varer boomer. Det konkluderer Den Blå Avis en måned efter åbningen af det første megabrugtvarehus i Danmark.

Shoppit, som brugtvarehuset hedder, har mærket en overvældende interesse efter åbningen sidst i maj. Allerede i åbningsweekenden har op mod 5.000 danskere lagt vejen forbi brugtvarehuset i Århus, og en måned efter indvielsen er interessen for brugthandel intakt.

"Vi har efter den første måned med Shoppit i Århus virkelig bevist, at der er stor efterspørgsel på handel med brugte varer. Dagligt besøger mere end 300 østjyder Shoppit, hvilket er mere, end vi har turdet håbe på", siger Frank Ludvigsen, direktør på Den Blå Avis.

Den første tids succes med Shoppit i Århus bekræfter Den Blå Avis i, at der er et marked for brugtvarehuse.

"Vi sætter nu ekstra fart på fremtidsplanerne om at åbne en Shoppit i Trekantsområdet og i København, og vi er derfor begyndt at rekruttere personale til de kommende brugtvarehuse", siger Frank Ludvigsen.

Varer for enhver smag

Siden åbningen er de 17 ansatte i Shoppit bogstaveligt talt blevet overvældet af brugte varer. Derfor har man været nødt til at inddrage 600 m2 kontorlokaler, der nu midlertidigt fungerer som lager.

"Vi sælger næsten alle typer varer i Shoppit, men med varetilstrømningen og den gode start kan vi nu se, hvilke varer der er størst efterspørgsel på. Derfor kan det være en god ide at tjekke med os først, hvis man vil sælge gennem Shoppit. Eksempelvis får designermøbler ikke lov at stå længe i salgslokalerne, så lageret er nu ved at slippe op for os", siger Frank Ludvigsen.

Han pointerer også, at salget af brugte varer i Shoppit til en vis grad er sæsonbetonet.

"Ud over designermøbler og elektronik, der sælger hele året, er især sæsonvarer som haveredskaber, værktøj og golfudstyr eftertragtede lige nu", siger Frank Ludvigsen.

Det knap 2.000 m2 store megabrugtvarehus er indrettet som ethvert varehus - komplet med showrooms og afdelinger med hver deres varetype.

Shoppit, der ligger på Lystrupvej 1, 8240 Risskov, har åbent på hverdage fra 10-19 og i weekenden fra 10-16.

Købere og sælgere af brugte varer kan henvende sig på mobil 23 49 94 33, via e-mail på adressen mail@shoppit.dk eller klikke forbi Shoppits hjemmeside på www.shoppit.dk.

Relevant information

http://www.shoppit.dk


Pressekontakt


Firma

Den Blå Avis A/S
Axel Kiers Vej 11
8270 Højbjerg, Danmark

  +45 30 20 86 48

http://www.dba.dk

Modtag nyheder fra DBA på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire