Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
17/07-06   -   Pressemeddelelse

Nyt Mikael Simpson album eksklusivt på Payload en uge før release.

Til alle Mikael Simpson fans.

I daG mandag, kan man helt eksklusivt, købe det nye album med Mikael Simpson "Stille & Uroligt" på musikdownload portalen payload.dk - en hel uge inden den officielle release dato.

Nu er den gode Hr. Simpson klar med sit tredje studiealbum og forventningerne er intet mindre end massive. Alle har ventet i spænding på, hvad vores nations mest gribende og lovløse "laptop singer-songwriter" nu har fundet på !

Første singlen "Hvor End Du Er " giver et meget godt billede af hvad der er i vente. Det er mere dynamisk end tidligere, lidt mere elektronisk og knap så meget akustisk guitar, til gengæld er det mere melodiøst og til tider uendelig smukt.

De fremragende mantra lignende tekster er endnu en gang fascinerende og gåsehudsfremkaldende og i det hele taget virker Mikael Simpson stærkere end nogensinde, og han viser endnu engang, hvorfor han bliver kaldt lydfilosoffen. Der er ingen i Danmark eller for den sags skyld i verden, der lyder som Mikael Simpson.

Mikael Simpson "Stille & Uroligt" - Kun på Payload!

Relevant information

http://www.payload.dk


Pressekontakt


Firma

Den Blå Avis A/S
Axel Kiers Vej 11
8270 Højbjerg, Danmark

  +45 30 20 86 48

http://www.dba.dk

Modtag nyheder fra DBA på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire