Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
17/01-07   -   Pressemeddelelse

Den Blå Avis går gratisvejen

Den Blå Avis relancerer sig selv efter 25 år som landets førende annonceavis. Nyt udseende, flere annoncer og mere forbrugerstof skal gøre avisen endnu mere attraktiv for både køber og sælger.

Nu kan shoppere over hele landet snart bladre Den Blå Avis igennem for gode tilbud helt gratis. Torsdag den 1. februar udkommer Den Blå Avis for første gang i avisens 25-årige historie som gratisavis.

"Avisen bliver nu gratis for begge parter - både køber og sælger - hvor det tidligere var sælger, der gratis kunne indrykke annoncer. Som tidligere vil der også være mulighed for tilkøb af forskellige annoncer, hvis man vil fremhæve sin vare", siger Frank Ludvigsen, direktør for Den Blå Avis A/S.

Nyt for Den Blå Avis-læsere bliver også, at avisen bliver uddelt i butikker, eksempelvis på alle landets Statoil-tankstationer, hos T. Hansen Gruppens butikker, i 77 Føtex-varehuse og i Bilkas 14 varehuse samt hos Sadolin Farveland, Bo Grønt Havecentre og Applus + Bilsyn.

"I begyndelsen vil man kunne hente Den Blå Avis i byer med mere end 2.000 indbyggere. Men vi arbejder hen mod, at avisen også vil være i de byer, der har færre borgere", siger Nicolai Dam, der er bladdirektør hos Den Blå Avis A/S.

Den Blå Avis vil også blive tilbudt på flere store og mellemstore virksomheder samt på uddannelsessteder landet over.

Nyt udseende

Ud over at avisen nu bliver gratis for alle, får den også nyt udseende, og indholdet bliver mere målrettet.

"Avisen får nyt layout med en ny forside, et lidt mindre format, og så bliver den hæftet sammen, så den er lettere at håndtere. Derudover får læserne også otte siders forbrugerstof med nyheder om elektronik, biler, MC og hus og have, for eksempel tips til, hvordan man afsyrer sin kommode", siger Frank Ludvigsen og fortsætter:

"Vi fokuserer nu også mere på sæsonvarer og har mulighed for at supplere med annoncer fra vores online-del, dba.dk. For eksempel kan vi indrykke annoncer for havemøbler her til foråret, så der er annoncer fra både Den Blå Avis på tryk og fra dba.dk. På den måde mangedobler vi annoncerne med de varer, der er højaktuelle for vores læsere, så de kun behøver at kigge ét sted efter for eksempel et nyt havebord", siger han

Grunden til, at Den Blå Avis vælger at overgå til gratismedie, er et generelt faldende oplag på salgsaviser.

"Antallet af annoncer er faldet en smule i de seneste år, men vi har en helt klar forventning til, at det nu igen vil stige med udgangspunkt i de spændende muligheder, som vores distribution og bedre produkt byder på", siger Nicolai Dam.


Fakta om Den Blå Avis

Forventet oplag per 1. februar: 140.000 til 160.000. Den Blå Avis forventer 5-6 læsere per eksemplar.

Den Blå Avis kan fra 1. februar blandt andet fås gratis hos Føtex, Bilka, Statoil, T. Hansen, Høyer Autodele, BilXperten, Bo Grønt Havecentre, Applus + Bilsyn, Sadolin Farveland, på uddannelsessteder landet over samt i flere mellemstore og store virksomheder.

Kontaktoplysninger

Frank Ludvigsen, direktør, Den Blå Avis A/S: Mobil 40 17 70 70
Nicolai Dam, bladdirektør, Den Blå Avis A/S: Mobil 40 14 89 89


Relevant information

http://www.dba.dk


Pressekontakt


Firma

Den Blå Avis A/S
Axel Kiers Vej 11
8270 Højbjerg, Danmark

  +45 30 20 86 48

http://www.dba.dk

Modtag nyheder fra DBA på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire