Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
19/02-09   -   Pressemeddelelse

Brugtbilsalg: Danskerne vil have økonomiske biler

Brændstof-økonomiske biler fra Peugeot, VW og BMW tiltrækker sig stadigt større opmærksomhed blandt danskere på jagt efter en ny brugtbil. Det viser tal fra DBA Biler.

Markant flere danskere har kigget på de brændstof-økonomiske modeller fra Peugeot, VW og BMW i februar sammenlignet med november sidste år, da finanskrisen så småt begyndte at presse danskerne på tegnebogen. Det viser nye tal fra DBA Biler, som er det danske bilsite, der har flest annoncer.

"Vi ser en klar tendens til at danske bilkøbere interesserer sig mere for de økonomiske, brugte biler, altså de modeller, som ikke sluger for meget benzin," siger markedsdirektør på DBA Biler, Steen Trier. Han fortsætter:

"Det er en helt naturlig udvikling og skal tages som et udtryk for, at danskerne er blevet mere økonomisk bevidste - også når de skal købe brugt bil."

Flere end nogensinde vil købe brugt
På bare et halvt år har DBA Biler registreret ca. en tredjedel flere brugere af sitet, dbabiler.dk. Hver uge er nu knap 200.000 danskere inde på dbabiler.dk, og det er flere end nogensinde før.

Tidspunktet er altså godt, hvis man står over for at sælge sin brugte bil. Og på DBA Biler, der er et af landets absolut førende bilsites, regner man med, at udviklingen fortsætter i løbet af 2009:

"Vi forventer at få besøg af endnu flere købelystne danskere. Der er ikke meget, der tyder på, at krisen stopper lige foreløbig, så ikke nok med at flere vil købe brugt frem for ny bil - vi tror også, at de økonomiske modeller fortsat vil være blandt de mest populære brugtbiler," siger Steen Trier.

Fakta om DBA Biler:
DBA Biler er Danmarks næststørste bilsite målt på antal brugere. Sitet besøges i dag af ca. 300.000 forskellige danskere hver eneste måned. Målt på antal aktive annoncer er DBA Biler Danmarks største bilsite. Fordelt på privat- og forhandlerannoncer har sitet i dag over 88.000 annoncer. Også på tilbehørssiden er DBA Biler størst med lige under 20.000 annoncer. Målinger fra marts 2008 viser endvidere, at DBA Biler har de mest aktuelle annoncer, hvis man sammenligner med andre danske bilsites. Desuden viser tallene, at en bruger på DBA Biler i gennemsnit bruger 50 minutter på sitet om måneden (Kilde: FDIM Gemius).

Relevant information

http://www.dbabiler.dk/


Pressekontakt


Firma

Den Blå Avis A/S
Axel Kiers Vej 11
8270 Højbjerg, Danmark

  +45 30 20 86 48

http://www.dba.dk

Modtag nyheder fra DBA på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire