Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
08/06-09   -   Pressemeddelelse

Den brugte mobil er mange penge værd

Ny trend: Brugte mobiltelefoner handles hurtigt og til en gennemsnitspris på 1.400 kr. på dba.dk.

En optælling viser, at der siden årsskiftet er solgt ca. 28.500 brugte mobiler alene på dba.dk, der er Danmarks største handelsplads på internettet. Sælgerne har i gennemsnit fået 1.400 kr. for deres gamle mobiltelefoner. Det giver et samlet mobilsalg mellem private danskere på små 40 mio. kr.

"Jeg tror, at mange simpelthen er trætte af de lange og besværlige bindingsperioder hos teleselskaberne. En ny telefon sælges umiddelbart billigt, men når oprettelse og et dyrt abonnement i et halvt år kommer oveni, bliver det hurtigt en kostbar affære. En brugt mobil har ingen bindingsperiode. Derfor er de blevet så populære," mener direktør på dba.dk, Claus H. Andersen.

Hurtigt salg
De brugte mobilers popularitet understreges af, hvor kort tid de er til salg på dba.dk.
Det tager i gennemsnit kun 14 dage at sælge en brugt mobil på sitet. Det er dobbelt så hurtigt som for et år siden. Hurtigst går det med Nokia-modellerne og iPhones.

"Der er tale om en ny trend. Folk vil stadig gerne have de nyere og smarte mobiler men vil bare ikke betale fuld pris for dem," siger Claus H. Andersen.

dba.dk's sektion for mobiltelefoner besøges hver uge af ca. 45.000 danskere.

Relevant information

http://www.dba.dk


Pressekontakt


Firma

Den Blå Avis A/S
Axel Kiers Vej 11
8270 Højbjerg, Danmark

  +45 30 20 86 48

http://www.dba.dk

Modtag nyheder fra DBA på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire