Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/12-11   -   Pressemeddelelse

Kvinder sælger biler hurtigere end mænd

Nye tal fra DBA Biler viser, at kvinder sælger biler hurtigere end mænd.

En totalopgørelse over biler sat til salg på DBA.dk i 2011 fordelt på køn, indikerer, at kvinder er dygtige bilsælgere. I runde tal tager det 25 dage for en kvindelig annoncør at sælge sin bil, mens den mandlige er 27 dage om det samme.

"Det er en interessant betragtning, som på mange måder siger noget om forskellen på køn. Kvinder sætter fra starten en mere konkurrencedygtig og realistisk pris, mens mændene sætter priserne højere, og derved er længere tid om at sælge bilen," siger Morten Heuing, administrerende direktør for DBA Biler og BilBasen.

Billige biler går som varmt brød

Tidligere undersøgelser peger på, at det de små benzinøkonomiske biler, danskerne er på udkig efter. Derfor er det heller ikke overraskende, at mærker som Fiat, Toyota og Suzuki er hurtigst sælgende af kvinderne. Kortest tid tager det at sælge en Fiat, der står til salg i 21 dage, før der er fundet en køber, mens det tager i gennemsnit 23 dage at sælge en Suzuki og det samme antal for en Toyota.

"Med små benzinøkonomiske biler, som sidste års storsællerter Fiat 500 og Suzuki Swift, får man rigtig meget bil for pengene, og giver da heller ikke afkald på et flot design. Det er biler, som kvinderne har købt i stor stil i de senere år, og nu har de den rigtige vare på brugtbilmarkedet, hvor de billige biler er i høj kurs," mener Morten Heuing.

Mænd sælger større biler

Mænd bruger typisk et par dage mere end kvinder til at få bilen solgt. Morten Heuing ser en forklaring:
"Det hører med til historien, at de biler som mændene sætter til salg, er dyrere end de biler som sælges af kvinderne, og dyrere biler er alt andet lige sværere at sælge", slutter Morten Heuing.

Fakta
www.dba.dk/biler
Listings under " Biler" gennemsnitlige liggetid: 27 dage
Listings under "Biler" gennemsnitlige liggetid - kvinder: 25 dage
Listings under "Biler" gennemsnitlige liggetid - Mænd: 27 dage
Hurtigst sælgende mærker: Fiat 21 dage, Suzuki 23 dage, Toyota 23 dage


Relevant information

http://www.dba.dk


Pressekontakt


Firma

Den Blå Avis A/S
Axel Kiers Vej 11
8270 Højbjerg, Danmark

  +45 30 20 86 48

http://www.dba.dk

Modtag nyheder fra DBA på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire