Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/10-12   -   Pressemeddelelse

Rekord: DBA har rundet 1 million aktive annoncer

Søndag aften passerede DBA den magiske grænse på en million aktive annoncer

Tidligere end forventet kunne Danmarks største handelsplads på nettet, DBA glæde sig over, at der søndag aften var 1 million varer at vælge imellem på sitet - et tal der har skabt stor glæde i virksomheden:

"Vi har fulgt aktiviteten på sitet tæt, og har set en kontinuerlig stigning i antallet af både købere og sælgere inden for samtlige kategorier. Ifølge statistikken skulle vi dog først passere 1 million aktive annoncer i starten af 2013. Så det er en glædelig overraskelse", fortæller Senior Communications Manager hos DBA og eBay Danmark, Simon Karsø.

Smart at købe brugt

I gennemsnit har DBA målt en stigning på ca. 35 % i antallet af ting sat til salg på hele sitet inden for det sidste år. De største stigninger lige nu finder man i kategorierne "børnetøj", "kvindetøj" " ting til boligen" og endelig "iPhones". Her er stigningerne på mellem 50 og 80 %.

"Vi har kategorier, hvor interessen stiger på bestemte tidspunkter. Det er f.eks. cykler om foråret eller studiebøger ved studiestart. Men vi har også bemærket store stigninger i kategorier, der ikke er bestemte af sæson" siger Simon Karsø og fortsætter:

"Jeg tror først og fremmest, den store stigning i antallet af annoncer skal ses som en tilkendegivelse af, at det er blevet trendy at sælge de brugte ting på internettet. Rigtig mange har fundet ud af, at det er nemt og gratis, når man f.eks. vil sælge den brugte mobil eller designer-taske, ," slutter Simon Karsø.

DBA er Danmarks suverænt største handelsplads på nettet med over 1.2 millioner brugere og en markedsandel på cirka 50 %


Relevant information

http://www.dba.dk


Pressekontakt


Firma

Den Blå Avis A/S
Axel Kiers Vej 11
8270 Højbjerg, Danmark

  +45 30 20 86 48

http://www.dba.dk

Modtag nyheder fra DBA på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire