Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
22/08-06   -   Pressemeddelelse

Slut med ødelagte rygge og grimme skygger

DELTA ECM lancerede tidligere på året en lille smart bogscanner fra producenten Plustek i Taiwan. Mange undrer sig over hvad en bogscanner er. Kort sagt er det en scanner, der er bygget specielt til at kunne indscanne sider fra bøger, uden at disse ødelægges og uden at få en grim skygge med fra bogens ryg.

En bogscanner må anses for at være et nicheprodukt, og det var et sats for DELTA ECM da de lancerede OpticBook 3600-serien på www.deltashop.dk, der er en webshop dedikeret til kun at sælge scannere og software til scanning. Et stødt stigende salg indikerer allerede nu at satset var fornuftigt.

Geert Willendrup, formand for "Foreningen til bevarelse af Danmarks ældste Radiostation", udtaler: "Vi låner bøger der er omkring 100 år gamle, fint indbundne, og vil gerne kunne scanne dem. Men på en normal flad-scanner dur det ikke. Der kommer en mørk skygge i den ene side og forsøger man at presse bogen ned mod glasset bliver den ødelagt i ryggen. Men med vor nye scanner OptiBook 3600 Corporate er dette problem løst. Den scanner fint uden skygge og retvender selv siderne. Så til vores brug virker den meget tilfredsstillende, og vi anbefaler gerne både scanneren og vor leverandør, DELTA ECM."

Foreningen har til huse på Holmen i Kystradiostationen OXA, og har nu er et fint lille museum der rummer Søværnets samling af radiotelegrafudstyr helt tilbage fra 1899, hvor man i Danmark startede de første forsøg med denne helt nye teknologi. Se evt. mere på www.oxa.dk

Med en OpticBook bliver det muligt at omdanne en gammel bog på 250 sider til digitale filer på bare én time. Disse filer er lige til at gemme og dele og kan nemt, via den medfølgende software, laves om til e-bøger, søgbare PDF-dokumenter eller tekst der f.eks. kan læses op at en kunstig talesyntese.

Michael Fray, direktør for DELTA ECM, udtaler: "Jeg er glad for at bogscannerne er blevet taget så godt i mod. Det viser os at det ikke var en helt skæv satsning vi tog i starten af året. Scannerne har vist sig at være ret interessante for mange forskellige typer af kunder. Bl.a. foreninger, biblioteker og uddannelsesinstitutioner. Jeg tror på at mange i fremtiden vil indscanne deres bøger. Både fordi en indscannet bog ikke falmer og fordi digitale sider fra en bog nemt omdannes til filer som f.eks. kan bruges og redigeres i Word eller tages med på en PDA.

Kontakt DELTA ECM, Michael Fray på 70 22 42 20 for mere information eller se selv bogscannerne på www.deltashop.dk


Relevant information

http://www.deltashop.dk/group.asp?group=52&su


Pressekontakt


Firma

DELTA ECM ApS
Ullerødvej 1
2980 Kokkedal, Danmark

  70224220
  70224220

http://www.deltashop.dk

Modtag nyheder fra DELTA ECM ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire