Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
06/05-11   -   Pressemeddelelse

Danish Offshore Energy Group introducerer nyt udstillingskoncept

Et "Danish Meeting Point" på OTC-udstillingen i Houston har vist sig at være en stor succes - konceptet giver danske virksomheder mulighed for at være til stede på udstillinger på en ny, omkostningseffektiv måde.

At besøge en udstilling er i mange tilfælde lige så vigtigt som at udstille selv. Derfor har Danish Offshore Energy Group gjort det muligt at kombinere fordelene ved at besøge en udstilling og at optræde som udstiller.

Danish Offshore Energy Group har nemlig i anledning af offshore-udstillingen OTC 2011, 2.-5. maj, lanceret et nyt koncept for udstillinger - et "Danish Meeting Point", som danske virksomheder kan bruge som udgangspunkt, når de mødes med kunder eller nye kontakter.

Danish Offshore Energy Groups rolle på "Danish Meeting Point" har været at tage imod gæster på virksomhedernes vegne, og videregive oplysninger, kontakter m.m. Uden nødvendigvis at være fysisk til stede bliver virksomhederne således eksponeret via plancher, brochurer og Danish Offshore Energy Groups konsulenter, hvilket giver udstillerne stor en stor frihed til fx at besøge andre stande.

Samtidig er "Danish Meeting Point" blevet benyttet af flere danske virksomheder, der har haft brug for et mødested.

Dansk begejstring for konceptet
Den konstituerede danske konsul, Anna Thomsen Holliday fra generalkonsulatet i Houston, besøgte Danish Meeting Point ad flere omgange og viste stor begejstring for konceptet.

10 danske virksomheder er blevet eksponeret via plancher og bruchurer på "Danish Meeting Point" på OTC-udstillingen i år, og endnu flere har benyttet mødefaciliteterne til at styrke kontakterne til kunder og samarbejdspartnere.

- Denne uge på OTC har vist, at der interesse for et "Danish Meeting point". Der har været stor aktivitet med mange danske virksomheder og gæster, og der er et tydeligt behov for et mødested, der er til rådighed for de virksomheder, der ikke selv udstiller, fortæller Jørn Hansen, der er Senior Sector Manager for Danish Offshore Energy Group.

Danish Offshore Energy Group og Dansk Eksportforening, som offshore-netværket hører under, vil i fremtiden arbejde videre på konceptet, så det kommer til at indgå i de tilbud, foreningen har til danske virksomheder, der ønsker at øge eksporten og få kontakt til udenlandske kunder og samarbejdspartnere.

Forslag til billedtekst:
Anna Thomsen Holliday ønsker Jørn Hansen fra Danish Offshore Energy Group tillykke med det nye initiativ "Danish Meeting Point".

Relevant information

http://www.dk-export.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Dansk Eksportforening
Glarmestervej 20 A
8600 Silkeborg, Danmark

  8720 4477
  8720 4477

http://www.dk-export.dk

Modtag nyheder fra Dansk Eksportforening på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire