Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
09/11-10   -   Pressemeddelelse

Julen behøver ikke ruinere dig

gennem flere år har medierne omkring juletid bragt informationer om, at julesalget gang på gang er steget år efter år, og at vi danskere bruger flere penge i juletiden. Mange føler et stort forventningspres - bevidst eller ubevidst - og får dårlig samvittighed fordi økonomien ikke er god nok til, at der kan holdes den perfekte jul. Eller det tror de fleste i hvert fald. Men kan faktisk holde en billigere og bedre jul, ved at følge nogle få retningslinier både praktisk og mentalt.

Det er ganske rigtigt, at julen er traditionernes tid, men vi må ikke glemme at prioritere værdierne bag julen. Er et stort forbrug og muligvis gæld, at vise familiemedlemmerne sin kærlighed og omsorg, eller er det, at investere sin tid i nærvær og hygge?

På Juleblog.dk er et af årets temaer "Den perfekte jul uden gæld" - hvor der gives forslag til en bedre og mere kærlig jul ved at bruge færre penge. "Vi har fået rigtigt mange henvendelser fra folk der søger forslag til en billigere jul" siger Rune Hansen der står bag sitet. Juleblog bringer derfor en række artikler henover julen som skal hjælpe og inspirere danskere til at få en god jul uden at blive ruineret.

Relevant information

http://www.juleblog.dk/


Pressekontakt


Firma

OnlinePartners ApS
Fredensgade 7, 1.
DK-6000 Kolding, Danmark

  (+ 45) 20 94 84 74
  (+ 45) 20 94 84 74

http://www.onlinepartners.dk

Modtag nyheder fra OnlinePartners ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire