Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
07/11-11   -   Pressemeddelelse

VBG udvider igen salgsstyrken

Det danske selskab i VBG Group, der også sidste år forstærkede salgsorganisationen, opnormerer nu med endnu en konsulent - Kim Kristensen fra Askov, der kommer fra en tilsvarende stilling hos AKA Vejen A/S.

--

VBG Group Sales A/S i Ejby, som indgår i den børsnoterede svenske VBG-koncern, afsætter bl.a. sammenkoblings- og sikkerhedsudstyr til last- og påhængsvogne på det danske marked. Det drejer sig hovedsagelig om gruppens egne mærker - VBG, OnSpot, Armaton, Edscha og Sesam - og til trods for transportbranchens udfordringer forventer man et højere aktivitetsniveau fremover.

Derfor er salgsorganisationen netop udvidet med endnu en medarbejder. Det drejer sig om Kim Kristensen, der har arbejdet med salg og kundeservice hos AKA Vejen A/S, som producerer transportskabe til bl.a. lastbiler og varevogne. Han er den 4. oktober startet hos VBG i en stilling som salgskonsulent.

- Kim er et kendt ansigt i branchen, som har gode relationer til rigtig mange opbyggere, og vi har selv kendt ham igennem mange år. Hans kontakter, branchekendskab og kompetencer passer perfekt til vores strategi og ambitioner. Derfor valgte vi at gribe muligheden med det samme, da vi fik mulighed for at ansætte Kim, lyder det fra Per Mikkelsen, adm. direktør for VBG Group Sales A/S.

En naturlig anledning til at prøve noget nyt

Da AKA Vejen fik ny ejer, følte Kim Kristensen, at det efter 15 års ansættelse i virksomheden var tid til nye udfordringer. - Jeg har været glad for at arbejde hos AKA, hvor jeg især har værdsat kontakten til opbyggere og andre kunder. Ejerskiftet var en naturlig anledning til at prøve noget nyt, og jeg er meget begejstret for jobbet hos VBG, som for mig altid har stået for kvalitetsprodukter og et højt serviceniveau, siger den 41-årige nyansatte salgskonsulent, som privat bor i Askov ved Vejen med sin samlever og deres to børn.

Ekstra rådgivning nødvendig

Kim Kristensen vil primært få til opgave at servicere opbyggere over hele landet. - Sidste år udvidede vi sortimentet med varemærkerne Edscha og Sesam, og lige nu får vi mange forespørgsler i forbindelse med nye køretøjstyper og vægtgrænser. Desuden forfølger vi en strategi om, at kunden i den enkelte situation skal betjenes af den bedst kvalificerede medarbejder. Alt i alt udløser det et behov for flere kundebesøg - dels for at give vores kunder den bedst mulige service, dels for optimalt at udnytte det potentiale, der findes i markedet, siger direktør Per Mikkelsen.

Han vurderer, at især det udvidede produktprogram samt EU's harmoniseringskrav til lastvognsopbygning, som mange medlemslande allerede har implementeret, vil nødvendiggøre en ekstra rådgivningsindsats samt en mere udadvendt kommerciel strategi. I den forbindelse har man konkluderet, at især den direkte kundekontakt skal vægtes højere. - Det bliver simpelthen nødvendigt at bruge mere tid på flere kunder, slutter han.

--

VBG GROUP, der igennem mere end 60 år har leveret materiel til transportbranchen, omfatter i dag fremstillings- og salgsselskaber i Europa, Indien og USA. Koncernen rummer en række velkendte og stærke varemærker - herunder VBG, der er markedsleder inden for koblinger mellem lastbiler og påhængsvogne, og som tilbyder alt fra enkeltkoblinger til multifunktionelle, førerhusbetjente løsninger. Gruppen beskæftiger omtrent 430 personer og omsatte i 2010 for over 1 mia. SEK. Det danske datterselskab, VBG Group Sales A/S, er beliggende i Ejby på Vestfyn. www.vbggroupsales.dk

--

Billedtekst: - Kim er et kendt ansigt i branchen, som har gode relationer til rigtig mange opbyggere, siger VBG-direktør Per Mikkelsen om sin nye medarbejder.

Relevant information

http://www.vbggroupsales.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

VBG Group Sales A/S
Industribuen 20-22
5592 Ejby, Danmark

  20 94 84 74
  20 94 84 74

http://www.vbg.dk

Modtag nyheder fra VBG Group Sales A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire