Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
23/08-12   -   Pressemeddelelse

Nyt job: Tidligere Ørestadsdirektør Bjarne Vistrup er tilbage på fuld kraft

En af ejendomsbranchens kendte profiler, Ørestads tidligere salgsdirektør Bjarne Vistrup, vender efter nogle år under radaren tilbage for fuld kraft i en stilling hos danbolig Erhverv Johnny Hallas i Hillerød. Bjarne Vistrup, der selv er mægleruddannet, var en af nøglepersonerne i udviklingen af Ørestad.

Ejendomsmægler Johnny Hallas glæder sig over at have fået en kapacitet som Bjarne Vistrup på sit team.

- Bjarne er altid et hestehoved foran, og han kender ejendomsbranchen og hele det politiske spil. Han gør os i stand til at kunne hjælpe dels de mange kunder, som sidder med ejendomme, der er svære at sælge og skal have tilført ny værdi gennem nytænkning, dels de kommuner og større selskaber, der beskæftiger sig med byudvikling. Han komplimenterer min klassiske mæglerfunktion med et mere langsigtet perspektiv, siger Johnny Hallas.

Bjarne Vistrup har i mange år været en central figur i den danske bygge- og ejendomsbranche, ikke mindst efter at han i 1998 blev hentet til Ørestadsprojektet, først som konsulent, men hurtigt som salgsdirektør. Det han kom til lignede i manges øjne, og ikke mindst i medierne, et bureaukratisk luftkastel. Også ejendomsbranchen var dengang imod, fortørnet over, at staten og Københavns Kommune kastede næsten 3 millioner kvadratmeter byggegrunde på markedet på et tidspunkt, hvor ejendomsbranchen i forvejen var ramt af stor tomgang. Med Bjarne Vistrup ved roret blev visionerne dog på kort tid sat på skinner og voksede sig til den blomstrende bydel, som Ørestad er i dag. Historien er karakteristisk for Bjarne Vistrups særlige udviklingstalent.

- I slutningen af 1990erne kunne mange kun se Bella Centeret og et lidt trist militært område syd for København, når de stod, der hvor Ørestad ligger i dag. Jeg var nok en af de få, der bortset fra projektets faddere den gang kunne visualisere Ørestad og se den skala, man skulle tænke i. Det var svært at få formidlet midt i den megen modstand. Men det lykkedes, da den negative presse blev stoppet og vi fik de første aftaler om nybyggeri tegnet af internationalt anerkendte arkitekter i hus. Så var grundstenen til projektets succes lagt, siger Bjarne Vistrup.

Nu brænder Bjarne Vistrup igen for at skabe nye muligheder og nye værdier i svært omsættelige ejendomme og byggegrunde og for at skabe byudvikling i hele Storkøbenhavn.

Som salgsdirektør satte Bjarne Vistrup sit navn på stort set alle de store byggeprojekter i Ørestad. Men det krævende job havde sin pris. I 2006 stoppede Bjarne Vistrup af helbredsmæssige årsager. Siden har han blandt andet boet i Australien i en periode med sin australske kone. I dag har bor han og konen i Nordsjælland, hvor Bjarne Vistrup oprindeligt kommer fra og derfor har et stort kendskab til. Han har de senere år påtaget sig diverse konsulentopgaver for forskellige offentlige og private kunder, men nu er han klar til at melde sig ind i kampen på fuld tid hos Johnny Hallas. Udgangspunktet i Hillerød ser han som en fordel.

- Der er mange steder i de københavnske omegnskommuner, både her i Nordsjælland og på Vestegnen, som er i en situation, der ligner den Ørestad var i, da jeg kom til. Ingen ville den gang røre det projekt. Og jeg ser det som en fordel, at jeg har min base i Hillerød. Det betyder, at jeg ikke kommer til kunderne med storbybrillerne på. Jeg ved, hvordan det er at bo uden for København, hvad der skal til, og det giver udgangspunkt for en bedre betjening, siger Bjarne Vistrup.

Johnny Hallas og Danbolig i Hillerød åbnede i 2008 og er i en positiv udvikling. I øjeblikket har firmaet 6 ansatte, men Johnny Hallas forventer at foretage flere ny-ansættelser i den kommende tid. Fra kontoret i Hillerød med udsigt til Frederiksborg Slot dækker Johnny Hallas og hans medarbejdere markedet for erhvervsejendomme i hele Storkøbenhavn samt Nord- og Midtsjælland. Johnny Hallas er heller ikke bange for at køre langt og påtager sig gerne landsdækkende opgaver.

- Vi er i en tid, hvor fårene skilles fra bukkene. Hvor vi får at se, hvem der er sælgere, hvem der er parat til at gøre det hårde arbejde, hvem har musklerne og hvem har modet. For nogen af os, er det en udfordring, vi ikke kan sige nej til her i firmaet, for vi elsker denne branche. Og med Bjarne Vistrup på holdet melder vi os ind i superligaen, siger Johnny Hallas.

Blå bog Bjarne Vistrup:
1981-1988: Ejendomsadministration og projektudvikling, Rasmussen & Schiøtz (nu NCC)
1988-1998: Udlejningsdirektør, Sadolin & Albæk
1998-2007: Salgsdirektør, Ørestadsselskabet
2007-2012: Selvstændig projektudviklingskonsulent
2012- : Ejendomsudvikler, danbolig erhverv

Praktisk info:

For uddybende kommentarer eller interview kontakt

Bjarne Vistrup på telefon 40 35 57 35
Johnny Hallas på telefon 40 79 21 11

Foto af Bjarne Vistrup stilles til rådighed for pressen af danbolig

Relevant information

http://www.magasinetejendom.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

SP Business Media ApS
Ndr. Strandvej 119C
3150 Hellebæk, Danmark

  40 92 94 50
  40 92 94 50

http://www.konstantyner.dk

Modtag nyheder fra SP Business Media ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire