Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
29/08-13   -   Pressemeddelelse

Der er nyt til de nysgerrige kultur junkies

Et nyt koncept har set dagens lys. I Love Culture, en ny webtjeneste for alle der elsker kultur.

I Love Culture er et nyt site med tilbud på musik, film, teater, musicals, stand-up, kunst og events. I Love Culture vil guide brugeren igennem en lang række forskellige kultur oplevelser, produkter og værker.

Der vil være billetter til intime koncerter, store teater opsætninger, nye bogudgivelser, udfordrerne kunstudstillinger og signerede vinyl plader. Sitet vil ikke kun fremvise den brede kultur, men også præsentere de nysgerrige brugere for nye og spændende oplevelser, de måske ikke allerede selv kendte til.

Udover at være en ny service, er I Love Culture også et værktøj til kultur udbyderne. En ny måde at sprede ordet på, men også at fylde de tomme sæder ud, som vi kender det fra flybranchen.

"Ideen opstod for lidt over et år siden til en koncert i København. Vi var tre venner samlet for at høre musik og drikke et par øl i det gode sommervejr. Samtalen udviklede sig, og endte faktisk med at blive vores første skridt i retning af I Love Culture. " Morten Hundahl, partner og en af de tre skabere bag siden.

Siden har projektet udviklet sig langsomt, men de sidste tre måneder er der blevet knoklet i en kælder på Østerbro, og sitet er nu gået fra at være en ide, til faktisk at blive en realitet.

Lige nu kan man på www.iloveculture.dk finde billetter til Scandinavian Soul Festival i Horsens, upcoming musik på Råhuset i København og RECession Festival i Aarhus. Og der er meget mere på vej.

For yderligere information, materiale eller spørgsmål - kontakt Morten Hundahl på morten@wemakenoise.dk eller mobil (+45) 22530091.

Relevant information

http://www.iloveculture.dk


Pressekontakt


Firma

We Make Noise
Faksegade 8A, stuen
2100 København Ø, Danmark

  (+45) 22530091
  (+45) 22530091

http://www.iloveculture.dk

Modtag nyheder fra We Make Noise på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire