Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
11/05-11   -   Pressemeddelelse

FastPass rækker op i skyen

FastPassCorp annoncerer Google Apps connector til FastPass Enterprise Password Manager.

Imens flere og flere virksomheder ligger forretningsapplikationer op I skyen, så overvejer IT sikkerhedscheferne hvordan sikrer man sig, at de samme politikker omkring IT sikkerheden gennemtvinges i skyen som indenfor virksomhedens rammer. Password politikken er blot et af områderne. FastPass Enterprise Password Manager tilbyder nu to forskellige måder at håndtere password politikken til Google accounts.

FastPass kan synkronisere passwords fra Active Directory (AD) til Google accounts. På denne måde vil brugerne have det samme password på Google som de har på AD. Med denne tilgang betyder det i praksis, at de samme politikker som er specificeret på AD også gælder for Google.

FastPass tilbyder også at resette unikke Google passwords på deres Google accounts når de har glemt det oprindelige password. I dette scenarie tager det indbyggede FastPass password filter kontrol over og gennemtvinger den password politik virksomheden har besluttet for at tilgå Google Apps.

Med kombinationen af bruger selv-betjening og password synkronisering hjælper FastPass organisationer og virksomheder med at øge produktiviteten for brugerne, spare tid i Service Desk og samtidig sikre høje sikkerhedsstandarder når man flytter forretningsapplikationer ud i skyen.

Relevant information

http://www.fastpasscorp.com



Pressekontakt


Firma

FastPassCorp A/S
Lyngby Hovedgade 98
2800 Kgs. Lyngby, Danmark

  48 10 04 10
  48 10 04 10

http://www.fastpasscorp.com

Modtag nyheder fra FastPassCorp A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire