Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
29/10-10   -   Pressemeddelelse

Befolkningsundersøgelse i Næstved runder borger nr. 5000

Det var en overrasket og beæret Kurt Nielsen fra Fensmark, der mødte frem på Næstved Sygehus til blomster og boggave.

Da Kurt Nielsen mandag den 25. oktober mødte op på Næstved Sygehus blev han noget overrasket. I anledning af, at han var borger nr. 5000, der havde valgt at takke ja til tilbuddet om den omfattende helbredsundersøgelse, blev han fejret med blomster og boggave af personale fra befolkningsundersøgelsen.

Befolkningsundersøgelsen har været i gang i knap et år. Ledende overbioanalytiker Lisbeth Mortensen glæder sig over, at projektet har fået en fin start: - Der er god opbakning til undersøgelsen, og de borgere, som møder op til undersøgelsen, er glade for tilbuddet. Koordinator Helle Berner-Nielsen, der til daglig har styr på undersøgelsen, har også styr på statistikken: - Vi har i øjeblikket en fremmødeprocent på 42%, hvilket er ganske tilfredsstillende. Når kendskabet til undersøgelsen har bredt sig ser vi frem til at se endnu flere borgere i vores undersøgelseslokaler.

Alt i alt håber folkene bag undersøgelsen at se 8.000-10.000 borgere årligt i løbet af de kommende år. I alt 55.000 borgere bliver inviteret i løbet af undersøgelsen. Borgerne bliver indkaldt efter fødselsdato, og pt. bliver borgere født den 9. i måneden indkaldt.

Download billede i høj opløsning

Billede: Fra venstre: Helle Berner-Nielsen, Kurt Nielsen, Majken Rasmussen og Lisbeth Mortensen.

Relevant information

http://www.regionsjaelland.dk


Pressekontakt


Firma

Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø, Danmark

  30844372
  30844372

http://goo.gl/mf3zKM

Modtag nyheder fra Region Sjælland på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire