Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
02/09-11   -   Pressemeddelelse

Streptocarpus Snowflake, fantastisk Plante

Bizar - fascinerende - smuk. Den perfekte værtindegave

I forbindelse med Odense Blomsterfestival faldt rigtig mange af de 200.000 - 250.000 besøgende for den smukke og bizarre plante Streptocarpus parfuflora Snowflake. Nu har alle mulighed for at få fat på planten. Netop nu er et parti til salg på Bøg Madsen Online.

Streptocarpus parfuflora Snowflake er en af de planter, som tiltaler og fascinerer både mænd og kvinder.

Den bizarre plante får kun ét blad, som til gengæld kan blive op til 75 cm langt og 30 cm bredt. Op fra bladet vokser yndige, hvide velduftende blomster. Blomsterne sidder smukt fordelt på lange slanke blomsterstængler, hvilket er med til at give planten et graciøst - nærmest orkidelignende - udtryk.

Planten er et godt bud på en anderledes værtindegave. Streptocarpus Snowflake vækker opmærksomhed, er totalt anderledes og blomstrer i flere måneder.

Faktaboks:

Streptocarpus parfuflora stammer fra Afrika, hvor den vokser i skovklædte slugter og dale. Streptocarpus er i familie med saintpaulia. Mere almindelige typer af Streptocarpus får da også en roset af blade ligesom saintpaulia.

Pasningsvejledning: Placer planten lyst - dog ikke i direkte sol. Hold pottejorden fugtig om sommeren, når planten er i blomst. Om vinteren skal jorden tørre ud mellem vandingerne.

www.bogmadsenonline.com er en ny hjemmeside, hvor du, blandt det aktuelle udbud af planter fra danske og udenlandske gartnerier, på let og overskuelig vis kan finde frem til netop den plante, du er på jagt efter.

Relevant information

http://www.bogmadsenonline.com


Billeder


Pressekontakt


Firma

Bøg Madsen A/S
Hvidkærvej 17
5250 Odense SV, Danmark

  65 92 62 66
  65 92 62 66

http://www.bogmadsen.com

Modtag nyheder fra Bøg Madsen A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire