Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
27/06-12   -   Pressemeddelelse

Bevar blomsterne og spar naboen for pasning i ferien

Nu er det slut med at vende hjem til udtørrede potteplanter efter ferien FLOWER FRIEND® passer potteplanten - og naboen spares for besværet.

Problemet er velkendt ved starten af ferien, hvordan klarer potteplanterne det, når den står på sol og ferie?

Oftest er der heldigvis en venlig nabo, der står klar med en udstrakt hånd og efter udførlig instruktion om hver enkelt plantes vandbehov, kan man starte ferien.

Nu kan der imidlertid gemmes andre gode opgaver til din venlige nabo. Selvvandingssystemet FLOWER FRIEND® sparer nemlig familien for bekymringer og naboen for besværet, når det gælder pasning af stueplanter i ferietiden. FLOWER FRIEND® - bestående af et stykke bøjeligt plastik og filt - gør feriens blomsterpasning til en formssag.

- Jeg hylder naturligvis det gode og hjælpsomme naboskab, men det er jo ikke altid lige nemt at få feriekabalen til at gå op. Derfor er der også mange hjem, hvor planterne får lov at passe sig selv, og hvor man så vælger at pøse alt for meget vand i potterne med det resultat, at rødderne dør, og planten går ud. Med FLOWER FRIEND® kan man nu trygt drage på ferie, da potteplanterne er blevet udstyret med et enkelt selvvandingssystem, siger Jens Bøg Madsen, den stolte opfinder af FLOWER FRIEND®, direktør i Bøg Madsen Holding og med årtiers erfaring i gartneribranchen.

Skift naboen ud med badekarret

Han demonstrerer med enkle bevægelser brugen af FLOWER FRIEND® bøjer den flade plastikholder med nogle få knæk og lægger et lille stykke filt ovenpå.

- FLOWER FRIEND® kan tilpasses og placeres i bunden af alle størrelser urtepotteskjulere og derved sikre, at potteplanten ikke står direkte i vand. Ved hjælp af filtet suger planten hele tiden præcis den mængde, som den har brug for, forklarer Jens Bøg Madsen.

FLOWER FRIEND® vil gøre ferien til en drøm for husets potteplanter, forsikrer Jens Bøg Madsen:

- Skal man af sted på ferie, kan man sætte sine potteplanter på hver deres FLOWER FRIEND® i bunden af et kar, brug hvad du har for eksempel opvaskebaljen, håndvasken eller badekarret. Her kan de stå og suge masser af vand, men vel at mærke uden at drukne - naboen kan blive i liggestolen, og familien kan nyde ferien - uden tanke på hverken druknede eller udtørrede planter.

FLOWER FRIEND® kan købes på www.flowerfriend.eu. Den kan tilpasses alle urtepotteskjulere med diameter fra 9-15 cm. Prisen for en pakke med to stk. er kr. 39,95.

###

For yderligere oplysninger:
Jens Bøg Madsen, opfinder og direktør i Bøg Madsen Holding, tlf. 63 17 07 17, mobil 40 36 56 87

Pressefotos
http://www.pressphotos.flowerfriend.eu


Kar: Flexi Bath™ by a Real Cool World®
Vandmængde: 10 liter
Flower Friend®: Et ombuk
Anvendte planter: Begonia, Gerbera, Hibiscus, Crispy Wave, Kalanchoe

Relevant information

http://www.bogmadsen.com


Pressekontakt


Firma

Bøg Madsen A/S
Hvidkærvej 17
5250 Odense SV, Danmark

  65 92 62 66
  65 92 62 66

http://www.bogmadsen.com

Modtag nyheder fra Bøg Madsen A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire