Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
31/08-07   -   Pressemeddelelse

Bryllup som forlystelse hvert år

For 30 år siden blev man gift en gang. I 1990´erne begyndte folk at blive for anden gang - denne gang i kirken når ægteparret var lidt oppe i årene og havde plads i budgettet. Nu sker det oftere og oftere at ægtepar vælger det tredje og mere eksotiske bryllup - og nogle stopper ikke ved det.

Flere og flere danskere vælger at blive gift flere gange. Det er tydeligt for bryllupseksperten Anette Balle, der driver landet største bryllupsportal bryllup.dk. Hun har gennem de seneste år haft fingeren på pulsen, når det kommer til danskernes bryllupsvaner og hendes oplevelse er, at der i høj grad efterspørges interessante muligheder for bryllup nummer tre, fire og fem...

Eksotiske bryllupper vinder frem

Anette Balle siger: "For 20-30 år siden blev man enten gift i kirke eller på rådhuse. Nu er vi efterhånden kommet over den trend, at folk, som først blev gift på rådhuset, senere skulle giftes med pomp og pragt i kirken. I stedet ser vi nu, at danskerne ikke bruger kirkebrylluppet, som det ultimative bryllup, men i stedet går de efter at gentage arrangementet igen og igen - og på stadigt mere eksotiske måder. Det første bryllup er for det meste stadig den borgerlige vielse, som giver orden på familiens økonomi og andre forhold, men dernæst får den gas, som en reaktion på de praktiske og måske lidt formelle bryllupper."

Af eksotiske bryllupsoplevelser nævner Anette Balle bryllup på en strand på Hawaii, i Paris eller Las Vegas eller de helt outrerede som bryllup i elastikspring fra en helikopter.

Krydderi på tilværelsen

"Det vi ser er, at folk bruger deres bryllupper som et tilbagevendende event. De gør det ikke for at cementere deres forhold eller af religiøse hensyn men som en festlig tradition. Det bliver simpelthen et ekstra krydderi på tilværelsen," siger Anette Balle, der nævner at mange præster ikke er glade for de giftelystne danskeres nye vaner, såfremt vielserne skal foregå i kirken. Desuden kan trenden også forarge andre religiøse og tilhængere af de traditionelle bryllupsritualer.

Giftes hvert år

Anette Balle er dog tilhænger af, at bruge vielser som en forlystelse. Hun har valgt at blive gift hvert år på deres bryllupsdag, og hendes mål er at blive det par i Danmark, som er blevet gift flest gange. "Ved at vælge at blive gift på vores bryllupsdag undgår vi at skulle fejre sølvbryllupper på forskellige ugedag," griner Anette Balle, der er blevet gift tre gange. Desuden ser hun det, som en måde at holde sig orienteret om de mange muligheder, der er for anderledes bryllupsoplevelser verden over. Næste gang bliver et bryllup i et kapel i Las Vegas - samme sted som Elvis Presley blev gift.

Fejrer kærligheden

Mange brude føler, at deres bryllup gik alt for stærkt, oplever Anette Balle:
"De vil gøre alt for at opleve det igen. Den ene dag i ens liv, hvor man bliver gift er en kæmpe dag, og den går alt, alt for hurtigt. Så hvorfor ikke blive gift flere gange? Hvorfor ikke gøre denne ene oplevelse til en tradition hvert år? Vi får udlevet en masse drømme og får utrolig mange gode oplevelser sammen som par," siger Anette Balle.

Om bryllup.dk
Bryllup.dk er Danmarks største bryllupsportal med op mod 10.000 daglige besøgende. Siden har ud over nyheder og et meget aktivt forum også en række online-redskaber til planlægning af bryllupper. Bryllup.dk foretager jævnligt undersøgelser blandt de mange brugere. Siden er ejet og drevet af Anette Balle.

Relevant information

http://www.bryllup.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Bryllup.dk ApS
Havrebakken 18
7100 Vejle, Danmark

  20842083
  20842083

http://www.Bryllup.dk

Modtag nyheder fra Bryllup.dk ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire