Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/06-10   -   Pressemeddelelse

Danske iPad drømme knust - Apple aflyser øjeblikkeligt levering i Danmark

Apple slog i dag til over for en kæde af tyske elektronikforhandlere, som velvilligt solgte og sendte den eftertragtede iPad til danskerne og krævede at kæden med omgående virkning skulle aflyse indkomne ordrer!

Det beretter Kenneth WedMore Lund, gadgetekspert og indehaver www.KennethLund.dk, af en af Danmarks 10 populæreste blogge om Apple!

Ind til i dag rullede ordrene ellers ind hos den tyske elektronikkæde, Gravis, som tog imod såvel bestillinger, som forudbetalinger med danske Visakort. Flere danskere har berettet at have modtaget deres iPad fra Gravis efter 8-12 dages ventetid, men det er slut nu.

Hidtil har det været "risky business", som Kenneth WedMore Lund kalder det, at køre til Hamborg for at købe en iPad. Derfor har en mulighed for postordresalg været søgt med lys og lygte:

- "Jeg kender personligt en der er kørt 3 gange forgæves fra Aalborg til Apple Store i Hamborg, uden at kunne få en iPad og Apple er enormt kryptiske, hvis man ringer og spørger om lagerstatus, så man kan kun prøve lykken!"

Tilbage sidder et ukendt antal slukørede danske Apple-fans med intet andet end en politisk korrekt afvisning fra forhandlerne på vegne af Apple: "Laut Anweisung von Apple, ist es uns mit sofortiger Wirkung untersagt, iPad´s ins Ausland zu liefern. Wir bitten um Verständnis."

Apple har ikke selv ønsket at sætte en dato på for den danske levering - kun ved vi med sikkerhed, at det ikke er på denne side af august eller måske september, da Danmark end ikke er med i den 3. officielle bølge, der snart frigives.

"Jeg ved ikke om vi skal grine eller græde - jeg har aldrig tidligere set Apple så aggressiv overfor kunderne men man har jo lov at håbe, at det er tegn på at Apple snart vil sælge iPad officielt i Danmark" siger Kenneth WedMore Lund, som dagligt blogger om Apple.

http://www.kennethlund.dk/2010/06/apple-spærrer-med-øjeblikkelig-virkning-for-ipad-salg-til-danmark/

Relevant information

http://www.kennethlund.dk/


Pressekontakt


Firma

Smart Living - med Kenneth WedMore Lund
Havrebakken 18
7100 Vejle, Danmark

  20842083
  20842083

http://www.kennethlund.dk/

Modtag nyheder fra Smart Living - med Kenneth WedMore Lund på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire