Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
07/03-14   -   Pressemeddelelse

En skøn ferie til en god pris



Det er som regel rigtigt dyrt at tage på varmeferie i skoleferierne. Men når man har børn, der går i skole, og man gerne vil have noget sol og varme i den kolde tid, ja så må man punge op og betale eller også må man selv booke fly og hotel og rejse fra Tyskland.

Som sagt så gjort.

Jan Christensen fra firmaet Travelfreak.dk, som hver dag sender kufferter og rejseudstyr ud til rejseglade danskere skulle selv på varmeferie i vinterferien.

Her er hans historie:

Vi var på den skønneste ferie på Fuerteventura i skolernes vinterferie.
Det kan godt betale sig selv at booke hotel og fly samt rejse fra en af de nordtyske lufthavne, især når man skal rejse i skolernes vinterferie (uge 7). Vi havde besluttet os for, at I år ville vi på varmeferie her midt i den kolde vintertid, og vi begyndte derfor at undersøge markedet for rejser til det ønskede feriemål, Fuerteventura, som er en af Kanarieøerne.

Men, vi fik os noget af en overraskelse, da vi så priserne, vi er 3 personer (3 voksne, da vores søn er 17 år), det absolut billigste vi kunne finde med et dansk rejsebureau kostede ca. kr. 16.000 for et middelklasse hotel med 3 stjerner og uden morgenmad, derefter steg priserne lynhurtigt til langt over kr. 20.000, ja sågar op til 35 - 36.000 for 7 dages ferie!, det var ved at tage pippet fra os, og vi var klar til at skrinlægge planerne om at komme ned i varmen i vinterferien.

Så var det, at stædigheden kom op i os og vi tænkte nej, det skal være løgn, det må kunne gøres billigere, og vi begyndte at søge efter billige flybilletter hos lavpris flyselskaberne og fandt en (synes vi) god pris med afrejse fra Bremen med flyselskabet Germania til kr. 7.334 for 3 personer tur/retur.

Vi kan varmt anbefale Germania, der ikke tager ekstra for indchecket baggage, vi måtte hver have en håndbagage kuffert/taske med samt en indchecket kuffert på max 15 kg, og inkluderet i flybillet var varm mad ombord (det smagte rigtig godt :-)) samt varme og kolde drikke uden alkohol. Det er vist ikke mange steder, man får det uden at skulle betale ekstra.

Selve hotellet fandt vi også selv ved at søge lidt på hotels.com, vi valgte et, hotel der hedder Barceló Castillo Beach Resort og ligger i Caleta de Fuste direkte til stranden. Hotellet har både hotelværelser og bungalows.

Hotelområdet strækker sig over et kæmpe areal med vand på flere sider.

Hotellet er 4 stjernet og de har helt sikkert fortjent alle 4 stjerner. Udover flere pool områder tilbyder de en masse aktivitetsmuligheder:

Miniature golf
· Paddle tennis
· Tennis
· Basketball
· Indoor football
· Pétanque
· Beach volley ball
· Waterpolo
· Table tennis
· Shuffle board
· Javelin
· Wii Sports
· Snorkelling

Prisen for hotelopholdet (7 nætter i uge 7), hvor vi (3 personer) boede i en bungalow (uden morgenmad) ,var kr. 4.119.

Vi gav altså kr. 11.453 for hotel og fly (for 3 personer), det er ca. kr. 4.500 billigere end det billigste, vi kunne finde gennem et dansk rejsebureau, og så var hotellet endda 1 stjerne bedre og lå kun 7 kilometer fra lufthavnen.

Det er ikke sidste gang, at vi rejser på denne måde.

Relevant information

Billige rejser
http://www.travelfreak.dk/rejseraad/rejseartikler/en-skoen-ferie-til-en-god-pris

Kufferter
http://www.freakshop.dk/category/kuffert-15/


Billeder


Pressekontakt

Jan Christensen
Indehaver
  +45 20 52 09 88

Firma

FreakGroup.dk / Travelfreak.dk
Skæring Egager 29
8250 Egå, Danmark

  20520988
  20520988

http://www.freakshop.dk

Modtag nyheder fra FreakGroup.dk / Travelfreak.dk på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire