Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
13/06-14   -   Pressemeddelelse

Når feriestress bliver en passion



Mission: Vi vil gøre det nemmere at være rejsende. Det kan ikke passe, at man skal være stresset og føle det som et mareridt at skulle på ferie med dem man elsker allermest.

Det er nu 5 år siden, at Jan Christensen fra Egå og hans familie på 4 stod og skulle på årets sommerferie.

Rejsen var for længst bestilt, og ferieperioden nærmede sig med hastige skridt, og det samme gjorde alle de ting der skulle ordnes inden ferien:

Er alle familiens pas stadig gyldige?

og hvis ikke, hvor får vi dem så fornyet?

og hvor lang tid tager det?

Har vi 4 kufferter, der virker, og passer de egentlig til flyselskabets bagageregler. Er der noget, vi mangler til årets ferie? rejsehåndklæder, nakkepuder, kuffertmærker, et pengebælte til at skjule vigtige dokumenter og kreditkort, solcreme eller måske en ny kabinekuffert, og hvor mange butikker skal vi nu besøge for at finde alt det, vi mangler til ferien?

Disse og mange andre spørgsmål begyndte at trænge sig på, som de har gjort hvert år ved denne tid og så meget, at Jan Christensen blev helt stresset over, alt det der skulle klares inden familien kunne drage af sted på en velfortjent sommerferie.

Det gik ham faktisk så meget på, at han begyndte at tænke: det må kunne gøres lettere og som sagt så gjort.

Jan Christensen, Travelfreak.dk:

"Travelfreak.dk blev startet for 5 år siden, fordi vi selv synes, at det godt kunne være lidt stressende at skulle på ferie"

Familiens feriestress blev altså startskuddet til hjemmesiden Travelfreak.dk, som i dag 5 år senere rummer ikke mindre end 350 sider fyldt med gode råd, rejsetips, links til rejserelevante sites som f.eks. de officielle hjemmesider for 160 landes turist-information.

Samt en yderst velassorteret rejsewebshop, som har alt fra rejsetandbørste til kuffert og alt det andet, du står og mangler, når du skal ud at rejse. Travelfreak.dk hjælper hver dag 100-vis af rejseglade danskere med blive klar til ferien.


Relevant information

Kuffert størrelse
http://www.travelfreak.dk/bagageregler

Rejseinformation
http://www.travelfreak.dk/

Rejseudstyr
http://www.freakshop.dk/


Billeder


Pressekontakt

Jan Christensen
Indehaver
  +45 20 52 09 88

Firma

FreakGroup.dk / Travelfreak.dk
Skæring Egager 29
8250 Egå, Danmark

  20520988
  20520988

http://www.freakshop.dk

Modtag nyheder fra FreakGroup.dk / Travelfreak.dk på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire