Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
21/04-08   -   Pressemeddelelse

Kan du huske telefonnumre?

Før mobiltelefonen blev vores mest trofaste følgesvend, kunne vi huske numre i hovedet. I dag kan vi dårligt huske et telefonnummer, fra vi læser det, til vi taster det ind. Men hjælpen er på vej. Med Amathor SuperKlik skal du blot markere et telefonnummer og trykke på en opkaldstast på dit tastatur.

Amathor har videreudviklet deres telefoniplatform, så du slipper for at ringe til forkerte numre. Fra alle applikationer på skærmen, Excel, Outlook, Word, databaser eller din browser kan du trykke på en tast og få din telefon til at ringe op - helt automatisk.

Forbedret arbejdsmiljø
Løsningen er specielt rettet mod folk, som i deres arbejde ringer meget fra lister i Excel, fra databaser, eller som bruger internettet til informationssøgning i forbindelse med telefonopkald. Med Click2 Call slipper man også for at klemme telefonrøret fast på skulderen, mens man forsøger at taste på telefonen og læse på skærmen samtidigt.

Når du slår virksomheder eller kontaktpersoner op på f.eks. de gule sider eller krak.dk, slipper du med Amathor SuperKlik for at huske det nummer du finder, og så taste det på din telefon. Du skal blot markere nummeret med musen og trykke på opkaldstasten.

Skruer selv ned for lyden
Dyre håndfrie sæt til biler dæmper automatisk radioen, når telefonen ringer. SuperKlik kan på samme måde dæmpe lyden på computeren, hvis du hører netradio eller musik. Når opkaldet afsluttes, skruer SuperKlik automatisk op igen.

Tjekker nummeret hos TDC og i databasen
Ved indgående opkald viser SuperKlik, på din computerskærm, hvem der ringer, baseret på TDC's oplysninger. Hvis nummeret samtidigt er i din database, viser skærmen også dine egne kontaktoplysninger.

Om Amathor
Amathor udspringer af konsulentforretningen Code3, der er specialiseret i systemudvikling til ISP- og telebranchen, et forretningsområde der kræver kompetencer inden for netværk, systemudvikling og telefoni. Amathor ApS er et resultat af passion for IP-telefoni kombineret med Code3s kompetencer, og beskæftiger sig ene og alene med at udvikle, sælge og servicere IP-omstillingssystemer.

Relevant information

http://www.amathor.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Amathor ApS
Rådmandsgade 45A, 1.
2200 København N, Danmark

  70 20 87 65
  70 20 87 65

http://www.amathor.dk

Modtag nyheder fra Amathor ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire