Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
22/11-11   -   Pressemeddelelse

Infinigate indgår distributionsaftale med Barracuda Networks

Infinigate Danmark indgår distributionsaftale med Barracuda Networks, der er verdens førende producent af Content Security Appliances. Barracuda Networks samarbejder med Infinigate i andre europæiske lande og ser aftalen som en markant styrkelse af den nordiske salgsorganisation.

Sikkerhedsproducenten Barracuda Networks tror på det danske marked. Derfor har virksomheden i sommeren 2011 ansat kanalveteranen Leif Jensen, som også er ansvarlig for forretningen i resten af Norden. Nu investerer Barracuda Networks igen i det danske marked, denne gang med en distributionsaftale med Infinigate, som er en af Danmarks førende it-sikkerhedsdistributører.

- Barracuda Networks er førende inden for appliance bokse, og de har et rigtigt godt ry på det danske marked. Derfor ser vi frem til arbejdet med at distribuere deres løsninger, fortæller administrerende direktør Dennis Wøldike, Infinigate. - Vi har netop også fået eneagentur på Sophos og begge aftaler understreger Infinigate Danmarks position som førende it-sikkerhedsdistributør, fortsætter Dennis Wøldike.

- Barracuda Networks har i mange år haft et godt samarbejde med Infinigate internationalt, og gennem det sidste år også i Sverige og Norge. Vi står overfor at skulle lancere vores NG Firewall på det nordiske marked, og i den forbindelse har jeg høje forventninger til samarbejdet med Infinigate Danmark, fortæller nordisk salgschef, Leif Jensen, Barracuda Networks.

Om Infinigate
Med afdelinger i Schweiz, Tyskland, Østrig, Sverige, Norge og Danmark er Infinigate blandt Europas førende it-sikkerhedsdistributører. Infinigate er specialister i sikkerhedsløsninger, hjemmearbejdspladser og mobile medarbejdere. Derudover tilbyder Infinigate forhandlere og slutkunder uddannelse, rådgivning og traditionel support. Infinigate arbejder på leverandørsiden blandt andet sammen med Trend Micro, Ipswitch, Sophos, Barracuda, Imprivata og Vasco. Læs mere på www.infinigate.dk

Om Barracuda Networks
Barracuda Networks sikrer indhold, data og applikationsleverancer med gateways og software i virksomheden, virtuelle løsninger, cloud-tjenester og avanceret fjernsupport. Virksomheden har produkter, som beskytter mod trusler på e-mail, web og Instant Messenger. Og løsninger til forbedring af softwareleverancer, adgang til nettet, besked arkivering, sikkerhedskopiering og databeskyttelse. Coca-Cola, FedEx, Harvard University, IBM, L'Oreal, og Europcar er blandt de +130.000 virksomhedskunder. Barracuda Networks er privatejet med hovedkvarter i Campbell, Californien For mere information, besøg venligst

www.barracudanetworks.com.

For yderligere information
Dennis Wøldike
Mobil: + 45 26 33 70 23

Relevant information

http://www.barracudanetworks.com


Billeder


Pressekontakt


Firma

Barracuda Networks
Kompagnistræde 10, 3. sal
1208 København K, Danmark

  +45 70 20 56 56
  +45 70 20 56 56

http://www.barracudanetworks.com

Modtag nyheder fra Barracuda Networks på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire