Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
07/10-08   -   Pressemeddelelse

Skyder tunge døre til side

GEZE lancerer nu den automatiske skydedørsåbner Powerdrive. Som navnet antyder er den beregnet til de rigtigt tunge skydedøre.

Således kan GEZE Powerdrive automatisk åbne og lukke skydedøre på op til 200 kg pr. dørfløj. Systemet understøtter skydedøre på op til tre meter i højden og tre meter i bredden.

Den slags døre findes blandt andet i indkøbscentre, hoteller og i trafikknudepunkter. Et andet anvendelsesområde er i industrien såsom hermetiske døre til renrum, der kræver solide døre til at holde støv og skidt ude. Systemet kan både anvendes til glasdøre og rammedøre, ude og inde.

Selvom Powerdrive udfører stykke et hårdt arbejde, har den et kraftoverskud i form af markedets kraftigste motor (400Ncm). Systemet er ekstremt støjsvagt og leveres med indkapslet gear, samt en kraftfuld men lydløs transformer på 200 W.

Designet er stilrent og moderne og udformet således, at dørene kan åbne sig med en hastighed af op til syv meter i sekundet, mens maksimal lukkehastighed er lidt lavere, nemlig op til fem meter i sekundet. Den overholder således alle de krav, der kan stilles til moderne skydedørsautomatik.

Intelligent styring:

Powerdrive-systemet er konstrueret med kraftige selvrensende dobbeltruller på en nyudviklet løbeskinne. Systemet har optimale køreegenskaber og minimal slitage på grund af rullernes og løbeskinnens specielle udformning. Integrerede børster renser konstant løberullerne og sikrer lang levetid, minimal vedligeholdelse og en næsten lydløs gang. Det selvrensende system er testet til mere end en million åbninger - vel og mærke uden mærkbar slitage.

Styringen har en selvlærende 16-bit microprocessor, som af sig selv tilpasser sig det miljø, som Powerdrive skal fungere i - såsom hvor ofte og hurtigt, dørene skal åbne og lukke sig. Styringens software er desuden designet, så den til enhver tid kan opdateres.

Med Powerdrive følger en stabil og pålidelig elektromekanisk lås med mulighed for manuel nødåbning, hvis uheldet skulle være ude. Låsen overvåges konstant af styringen som sikkerhed mod misbrug. Et let og kompakt NiMH batteri sikrer under nødstilfælde og ved strømsvigt, at døren fortsat kan åbne og lukke.

Om GEZE:

GEZE tilbyder et bredt og specialiseret produktsortiment til byggeri, blandt andet dørlukkere og skydedørsautomatikker. Fokus for produkterne er innovation, kvalitet, funktionalitet, komfort, design og ukompliceret montering. Forskning og produktudvikling varetages på virksomhedens eget teknologicenter i Tyskland. GEZE er grundlagt tilbage i 1863, har 1.700 ansatte fordelt på 25 datterselskaber over hele verden, samt en årsomsætning på 2,5 mia. kroner. GEZE Scandinavia er repræsenteret i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Relevant information

http://www.geze.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

GEZE Danmark
Høje Taastrup Boulevard 53
2630 Taastrup, Danmark

  46 32 33 24/30 53 80 48
  46 32 33 24/30 53 80 48

http://www.geze.dk

Modtag nyheder fra GEZE Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire