Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
16/01-13   -   Pressemeddelelse

Kemp testet og optimeret til Cisco UCS

Kemp Technologies har netop succesfuldt afsluttet kompatibilitetstest for load balancing til Cisco UCS blade servere. Som følge af samarbejdet med Cisco kan brugere opnå højere ydelse og fleksibilitet med load balancing fra Kemp Technologies med forenklet netværksopsætning og høj ydelse til deres Cisco UCS løsninger.

Kemps LoadMaster UCS v6.0-40CM er netop bestået kompatibilitetstest med Cisco USC blade servere. Det betyder, at Cisco brugere kan optimere deres løsninger med Kemp load balancing. Det kan reducere netværkskompleksitet og forbedre ydeevne på løsninger, som kan forbindes direkte på det virtualiserede miljø. Kemps løsning kan også installeres direkte på UCS blade serveren, hvilket åbner op for nye muligheder for netværksdesignere. Kemps løsninger er designet til at håndtere load balancing mellem applikationer eller foran it-strukturer med forbindelser til webservices.

Som medlem af Ciscos netværk for tredjeparts-producenter arbejder Kemp Technologies på at udvikle gennemtestede løsninger til fælles kunder. Som resultat kan Kemp nu, som 'registreret udvikler', tilbyde nye løsninger, der er kompatibilitetstestet i samarbejdet med Cisco.

Kemp Technologies har siden august 2012 være medlem i Ciscos netværk for udviklere som registreret udvikler i Cisco 'Unified Computing System'-kategori og har nu fuldendt Ciscos kompatibilitetstest IVT (Interoperability Verification Testing) for LoadMaster OS v6.0-40CM.

For yderligere information omkring Kemps LoadMaster UCS v6.0-40CM med kompatibilitet til Cisco USC B-Serie Blades: https://marketplace.cisco.com/catalog/companies/kemp-technologies-inc

Om Kemp Technologies
Kemp Technologies blev grundlagt i 2000 i Yaphank, New York, og er i dag en global leverandør af serverbaserede og virtuelle load balancere og ADC (Application Delivery Controllere). Det europæiske hovedkontor ligger i Limerick, Irland. Kemp er kendt for sine økonomiske, let anvendelige og effektive løsninger til lokal og global load balancing. Kemp Technologies løsninger understøtter Microsoft-tjenester som Exchange 2010 og Lync 2010 og visse modeller er kompatibilitetstestet med Cisco UCS. Kemp Technologies har også et teknisk og distributionsmæssigt samarbejde med Dell.
Se mere på www.kemptechnologies.com.

Relevant information

http://www.kemptechnologies.com


Pressekontakt


Firma

KEMP Technologies
Waldstr. 13
30163 Hannover, Danmark

  33 31 00 12
  33 31 00 12

http://kemptechnologies.com

Modtag nyheder fra KEMP Technologies på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire