Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
08/01-14   -   Pressemeddelelse

Kemp LoadMaster OS certificeret til Ciscos UCS C-serie servere

Kemp Technologies' load balancing-løsning er netop certificeret af Cisco til direkte installation på Cisco UCS (Unified Communication System)-platform med kompatibilitet til C-serie servere. Dermed har Cisco-brugere nu mulighed for at optimere eksisterende hardware, opnå høj ydeevne og eliminerer samtidig behovet for en ekstern load balancer.

Kemp Technologies' LoadMaster operativsystem (LMOS) blev i starten af 2013 testet og godkendt til Ciscos UCS blade servere. Nu har Kemps optimerede version af LMOS, succesfuldt bestået den krævende IVT-kompatibilitetstest (Interoperability Verification Testing) for Ciscos UCS C-serie servere. Med den nye løsning opnår Cisco-brugere højere ydelse og fleksibel skalerbarhed i en forenklet netværksopsætning. Svar- og responstider minimeres og latency holdes på et minimum, da applikationerne ikke længere skal omkring en ekstern load balancer tilknyttet til UCS-infrastukturen.

"Med certificeringen styrker vi samarbejdet med Cisco. Det nye operativsystem, som installeres direkte på Cisco UCS-platformen, åbner nye muligheder for brugere, der tidligere har anvendt ACE (Application Control Engine Module). LMOS giver brugere mulighed for at opnå øget tilgængelighed, udnytte skalerbarhed og opnå højere ydelse i deres it-infrastrukturer. Det betyder, at brugere af Cisco C-serie servere fuldt ud kan udnytte Ciscos avancerede compute og I/O-funktionaliteter," fortæller Peter Sånevall, Nordic Sales manager fra Kemp Technologies.

Blandt brugerne er for eksempel cloud-serviceudbydere med virtuelle løsninger optimeret til fx ERP (Enterprise Ressource Planning) eller CRM-systemer (Customer Relations Management), hvor høj tilgængelighed og ydeevne er af største vigtighed. Med Kemp load balancing direkte på UCS-server-platformen kan it-trafik effektivt og dynamisk fordeles til den bedst ydende server, hvilket øger ydeevnen af den enkelte applikation.

Om KEMP Technologies
KEMP Technologies blev grundlagt i 2000 i Yaphank, New York, og er i dag en global leverandør af serverbaserede og virtuelle load balancere og ADC (Application Delivery Controllere). Det europæiske hovedkontor ligger i Limerick, Irland. KEMP er kendt for sine økonomiske, let anvendelige og effektive løsninger til lokal og global load balancing. KEMP Technologies' løsninger understøtter Microsoft-tjenester som Exchange 2010 og Lync 2010 og visse modeller er kompatibilitetstestet med Cisco UCS og Cisco UCS C-serie servere. KEMP Technologies har også et teknisk og distributionsmæssigt samarbejde med Dell. I 2013 har KEMP opnået Microsofts velansete dobbeltguld-certificering til messaging

Relevant information

Læs mere om LoadMaster OS til Cisco C-serie servere her
http://kemptechnologies.com/emea/server-load-balancing-appliances/loadmaster-for-ucs/overview

Kemp Technologies hjemmeside
www.kemptechnologies.com.


Pressekontakt

Peter Sånevall
Nordic Sales Manager
  0046 90 19 80 89

Firma

KEMP Technologies
Waldstr. 13
30163 Hannover, Danmark

  33 31 00 12
  33 31 00 12

http://kemptechnologies.com

Modtag nyheder fra KEMP Technologies på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire