Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
26/03-10   -   Pressemeddelelse

PC-WARE kåret som årets VMware EMEA Partner i 2010

VMware har kåret PC-WARE som årets Solution Provider. Prisen blev overrakt ved VMware Partner Exchange 2010, der er VMware"˜s årlige partnerbegivenhed i Las Vegas.

"Kåring understreger, at vi er blandt VMwares allervigtigste samarbejdspartnere i Europa. I Danmark øger vi også vores forretning med VMware. Virtualisering er strategisk for vores kunder, og vi har derfor ansat flere eksperter i VMware-løsninger, og via vores PC-WARE søsterselskaber kan vi hjælpe vores kunder i mere end 20 lande, fortæller Henrik Andersson, Business Unit Director, PC-WARE Danmark.

"PC-WARE er en af VMware's allerstørste partnere og derfor en stor del af vores forretning, og vi er glade for at kunne anerkende det store arbejde, som PC-WARE udfører," siger Doug Smith, seniordirektør, global partner sales, VMware. Vi ønsker PC-WARE tillykke, og ser frem til vores fortsatte samarbejde om levering af virtualiseringsløsninger til kunder som ønsker at bygge private sky-infrastrukturer."

Om PC-WARE Danmark A/S
PC-WARE Danmark, startet i 1985, er en af landets største uafhængige ict-forhandlere og datterselskab af børsnoterede PC-WARE Information Technologies AG med over 1700 ansatte og afdelinger i 26 lande. PC-WARE leverer løsninger og konsulentviden inden for software og Software Asset Management (SAM), og er førende europæisk forhandler af løsninger fra blandt andre Microsoft, Citrix, VMware, Adobe, Symantec, McAfee, Cisco, CA, Oracle og IBM. Se mere på www.pc-ware.dk.

PC-WARE Danmark har hovedkontor i Farum, cirka 40 ansatte, og er gennem flere år blevet kåret som en af landets bedste it-arbejdspladser. PC-WARE deltager aktivt og åbent i debat om it-emner, og har siden starten af 2008 blogget med kunder, leverandører, journalister, ansatte og andre interesserede. Vær med på http://blog.PC-WARE.dk/

Relevant information

http://www.pc-ware.dk


Pressekontakt


Firma

PC-WARE Danmark A/S
Ryttermarken 10
3520 Farum, Danmark

  +45 33 31 00 12
  +45 33 31 00 12

http://www.pc-ware.dk

Modtag nyheder fra PC-WARE Danmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire