Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
03/07-08   -   Pressemeddelelse

Nye smukke og slidstærke laminatgulve fra Tarkett

Moderne og praktiske gulvløsninger. Vælg mellem mange forskellige udtryk; Gulve i stenmønstre med tydelige strukturer, træmønstre med tydelige årer samt moderne minimalistiske gulve i sort og hvidt. De nye gulve findes i butikkerne fra og med juni.

Laminat er et meget hårdt og slidstærkt gulvmateriale, som er modstandsdygtigt over for ridser og trykmærker. Laminat passer til de fleste
rum i hjemmet, eksempelvis entré, bryggers eller køkkenet. Laminatgulvene er lette at lægge og lige så lette at vedligeholde - den daglige rengøring klares nemt med en tør moppe eller støvsugeren.

Årets store nyhed er Minerals med mønster i sten, skiffer og beton. Minerals er et smukt og slidstærkt gulv, der udgør et godt alternativ til rigtige stengulve og som passer godt til entreen eller køkkenet. Nogle af løsningerne inden for Minerals har desuden en lyddæmpende bagside, som dæmper lyden af skridt både i selve rummet og rummet nedenunder.

Lamin'art er et mere dristigt gulv med sort-hvide kombinationer, der passer godt ind i det moderne hjem. Lamin'art er et sejt gulv i flere henseender, da det kombinerer smukt design med slidstyrke. Det er et gulv til hjemmet eller et erhvervsområde med middelhård slitage.

Smart er gulve i mønstre af eg med klassiske træimitationer udført i planker eller 2-og 3 stavsdesign. Gulvet har en mat overflade, der giver et meget naturligt udseende. Det passer ind i de fleste rum, og er et hårdt, slidstærkt og økonomisk alternativ til et rigtigt trægulv. Smart-gulvene har 25 års slidgaranti og har et ekstra forstærkende mellemlag, som giver et endnu mere slidstærkt gulv.

Samtlige laminatgulve har Tech3S, en beskyttende silikonebelægning i fugerne, der beskytter mod fugtindtrængning, samt den meget slidstærke Techwear overflade, som også letter rengøringen.

Læs mere om Tarketts laminatgulve på www.tarkett.dk
___

Ønsker du mere information så kontakt venligst:
Thomas Ebbe, Salgschef
Tlf: +45 43 90 60 11

Pressekontakt Frontal, Jeppe Terp
e-mail: jeppe@frontal.dk
tlf: +45 33 31 00 12

Sådan logger du ind på Tarketts billedarkiv:
Gå ind på Tarketts hjemmeside:
www.tarkett.dk
På den første side kan du klikke på "Login til MediaArkiv" nederst i højre hjørne. Herefter kommer der en rude op, hvor du kan logge ind:
Brugernavn: mediaDK
Kodeord: tarkettDK
På siden, du kommer ind på, vises de forskellige produktkategorier øverst oppe. Klik på det, som har din interesse, og bladr frem mellem de forskellige fotos. Klik på pil ned for at downloade billederne i høj opløsning og gem det aktuelle billede på din computer.

Relevant information

http://www.tarkett.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Tarkett A/S
Lunikvej 2
2670 Greve, Danmark

  33 31 00 12
  33 31 00 12

http://www.tarkett.dk

Modtag nyheder fra Tarkett A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire