Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
17/08-10   -   Pressemeddelelse

Slip den indre kunstner løs

Mit største ønske her i livet er at bringe inspiration og glæde til andre via mine malerier og min undervisning. På min maleundervisning på KreativAkrylmaling.dk ønsker jeg at give andre mod, lyst og inspiration til at kaste sig over akrylmalingen. Jeg har selv oplevet det at male som mit livs frirum, et sted jeg får energi. En positiv oplevelse som jeg rigtig gerne vil dele og opfordre andre til at få. Det at male kan sagtens gøres til en indviklet affære, jeg ønsker det modsatte, gøre det så nemt og sjovt som muligt.

Utraditionel maleundervisning - den første i Danmark

Jeg deler ud af mit maleunivers på KreativAkrylmaling.dk. Her foregår maleundervisning lidt utraditionelt over internettet. Den første side i Danmark - efter hvad jeg har kunnet finde frem til. Kursisterne får adgang, til videoer der guider dem fra blankt lærred til slutresultat. Der er også videoer som opfordrer til at give slip på ideen om det perfekte maleri - og i stedet have det rigtig sjovt. Idéen til den utraditionelle undervisningsform er opstået da jeg selv som små-børns mor og fuldtidskunstner, simpelthen ikke havde flere aftner og weekender fri til at undervise. Det første malehold har været igennem med stor begejstring.

FAKTA OM CHRISTINA CHRISTIANSEN

Fra super karrierekvinde til kunstner
Jeg har brugt 10 år af mit liv på at jagte "den gode titel", mere ansvar (og løn), men havde ikke roen og glæden indenbords. Fra en god coach fik jeg spørgsmålet "hvor får du din energi fra når du skal præstere så meget". Jeg kunne ikke svare, og det ramte mig som en baseball kølle. Jeg søgte svar nogle måneder, da jeg fandt lærred og maling frem var jeg ikke længere i tvivl. Det greb så meget om sig at jeg nu er blevet fuldtidskunstner. Et skifte som bestemt har været en kæmpe udfordring, med store personlige omkostninger undervejs. Men det har været det værd. Se mere om min baggrund her http://www.gallericc.dk/?id=99273

Opsummering
Christina Christiansen, Fuldtidskunstner og underviser
www.gallericc.dk
www.KreativAkrylmaling.dk
Gratis malekursus til jeres læsere: http://kreativakrylmaling.dk/ja-tak-til-gratis-minikursus
Det oplever kursisterne http://www.kreativakrylmaling.dk/kommentarer

Født og opvokset i Vejle, Har boet i England og Frankrig, bor nu i Nordsjælland (Slangerup) med Jesper og har Mathilde (snart 6 år) Mikkel på 3 år.

Udstillinger og Events:

Faste udstillingssteder:
Lyngby, Hørsholm, Slangerup, Hillerød og Roskilde.

Aktuelle udstillinger / events
Advodan i Køge (til udgangen af oktober)

*Maler hos Søstrene Grene, Bryggen i Vejle 20-21 August
*Maler på min faste udstilling hos Invita Hillerød 4-5 September.
*Maleevent på min faste udstilling i Roskilde 14 September
* alle kan komme og få gratis tips og ideer til at komme i gang med at male.

Kommende udstillinger oktober:
COBRA rummet - ved Sofienholm i Lyngby
Jægerspris slot
Art2See Messe i Odense

Relevant information

http://www.KreativAkrylmaling.dk



Billeder


Pressekontakt


Firma

Christina Christiansen
Bakkebo 17
3550 Slangerup, Danmark

  22162223
  22162223

http://www.KreativAkrylmaling.dk

Modtag nyheder fra Christina Christiansen på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire