Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
06/08-13   -   Pressemeddelelse

Verdens første robotvasker med navigation

Du kender den populære Roomba robotstøvsuger, som på rekordtid har erobret de danske hjem. Nu har iRobot lanceret en helt ny type robot som både fejer og vasker gulvet.

Den vejer næsten ingenting, er musestille og husker selv hvor den tidligere har kørt. iRobot Braava er en helt ny type robot, som ved hjælp af mikrofiberklude holder gulvet rent i en travl hverdag. Braava fungerer på alle hårde gulvtyper, og kan på mange måder sammenlignes med en traditionel moppe.

Braava er som den første robot udstyret med et avanceret navigationssystem fra amerikanske NorthStar, som primært er kendt for at levere radar og navigation til skibe. Der medfølger en lille navigationsenhed til rummet, som registrerer hvor Braava har rengjort, og hvor den mangler.

Når den planlagte rute er gennemført, vil robotten selv returnere til startpositionen og slukke. Hvis man ønsker at skifte klude under rengøringen, vil den selv huske hvor den har kørt og starter derfor ikke forfra på sin igangværende rute.

To modeller og lav introduktionspris
Der er introduceret to modeller af Braava, og prisen starter fra kun 1999 kroner. Braava 320 til brug med tørre eller fugtige mikrofiberklude, og Braava 380 med et Pro-Clean system som selv tilfører vand til kluden. Robotterne kan klare et areal op til henholdsvis 75 og 93 kvadratmeter.

Begge modeller kan både vaske og feje med fugtige mikrofiberklude, og selve betjeningen er stort set ens. Det eneste du skal gøre er at påsætte kluden, placere Braava på gulvet og klikke start - herefter sker resten af sig selv.

Hos den danske forhandler har efterspørgslen allerede været stor: "Det er et produkt som har været i USA gennem noget tid, men nu endelig er blevet tilpasset de danske forhold. Det betyder også at vi allerede inden lanceringen har haft rigtig mange danskere på venteliste", udtaler Jesper Tvilum fra RobotEksperten.dk.

Relevant information

http://www.roboteksperten.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

RobotEksperten.dk
Gødstrupvej 60
7400 Herning, Danmark

  +45 70 77 75 52

http://www.roboteksperten.dk

Modtag nyheder fra RobotEksperten.dk på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire