Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
07/06-11   -   Pressemeddelelse

Varme og vilde - men fredelige kulturdage på Rådhuspladsen

Der var godt gang i den på Rådhuspladsen i weekenden, hvor Dansk-Tyrkisk Arbejdsgiverforening, DATIAD og Anatolien Kulturcenter stod bag nogle varme og vilde, men meget fredelige kulturdage.
Mere end 30.000 anslås at have været gennem pladsen de to dage festlighederne varede, og der blev lyttet på musik og grundlovstaler, set på kunsthåndværk, spist anatolsk mad i rigelige mængder - og også danset et par kædedanse henover pladsen.

Arrangørerne er stolte af det fredelige forløb:
- Det er utroligt vigtig for os og for vores budskab med disse kulturdage, at hele arrangementet er forløbet uden problemer og i den åbne og kærlige ånd, det er tænkt, siger Nail Ad fra Dansk-Tyrkisk Arbejdsgiverforening.
- Det er nu andet år i træk, det er lykkes os at trække så mange mennesker til Anatolske Kulturdage på Rådhuspladsen uden nogen form for ballade, så vi er klar til at gentage succesen næste år.

Fakta: Der bor ca. 50.000 mennesker med anatolsk baggrund i Danmark, primært fra Tyrkiet. De første kom hertil i 70'erne, og 4. generation er nu på vej. Arrangementet er upolitisk og støttet af en lang række sponsorer, f.eks. restauranter, flyselskaber m.v.

Relevant information

http://www.anatolienkulturcenter.dk


Pressekontakt


Firma

Anatolien Kulturcenter
Tranevej 4
2400 København NV, Danmark

  30136403
  30136403

http://www.anatolienkulturcenter.dk

Modtag nyheder fra Anatolien Kulturcenter på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire