Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
19/04-10   -   Pressemeddelelse

Forår med fornyelser på tapasrestaurant ES

Den anmelderroste tapasrestaurant ES i Charlottenlund går foråret i møde med nye luksus-tapas og Danmarks største, spanske vinkort. For mesterkok og køkkenchef Christian Ørsnes er nu også blevet medejer. Og han har store ambitioner for det populære spisested

Tapasfans har længe vidst, at køkkenet er både autentisk og fristende på restaurant ES i Charlottenlund. Manden bag dejlighederne er kok og køkkenchef gennem det seneste år, Christian Ørsnes. Med sine mange feltstudier i Spanien har han sikret, at danskerne kan spise ægte spanske tapas med udsigt til Øresund.

Stærk og vidende trio
Nu er 33-årige Christian Ørsnes blevet medejer af restauranten. Og det markerer han bl.a. ved at skrue op for det i forvejen ambitiøse niveau. Til det formål har han bl.a. ansat Tea Bols som restaurantchef og Line Hartvig som ny souschef og ansvarlig for vinene. De to har begge arbejdet i forskellige restauranter i Spanien.

Største spanske vinkort
Den stærke trio har bl.a. udvidet stedets vinkort til at rumme 150 forskellige flasker - flere af dem lokale specialiteter, som de tre selv har opstøvet på såvel fastlandet som de spanske øer. Dermed har ES det største rent spanske vinkort i Danmark.

På studietur hos mestrene
Selv er Christian Ørsnes på vej til Spanien igen.
- I maj tager jeg af sted for igen at snuse til de nyeste teknikker på den baskiske restaurant Arzak i San Sebastian. Restauranten har sit eget laboratorium, hvor mesterkokkene Juan Mari og Elena Arzak eksperimenterer med at raffinere og udvikle smagsindtrykkene til perfektion, fortæller den ambitiøse kok.

Særtilbud på luksus-tapas
På restaurantens nye hjemmeside kan gæsterne tage forskud på glæderne, bl.a. den nye såkaldte Tasting-menu, der består af 10 luksus-tapas og et tilhørende udvalg af eksklusive vine.
- Men trænger man bare til en hurtig bid, er vi selvfølgelig også leveringsdygtige, understreger Christian Ørsnes.

Relevant information

http://www.restaurant-es.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Restaurant ES
Skovriderkroen 235
2920 Charlottenlund, Danmark

   3940 3040 / 2728 7710
   3940 3040 / 2728 7710

http://www.restaurant-es.dk

Modtag nyheder fra Restaurant ES på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire