Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
01/03-10   -   Pressemeddelelse

Camilla af Rosenborg lobbyer Lars Løkke på hans Facebook, har ikke råd til rigtige lobbyister

Camilla af Rosenborg sælger dampcigaretter på nettet er konstant i modvind med sundheds myndighederne, grundet dampcigaretternes indhold af nikotin. Camilla´s firma NyCigaret.dk er indtil videre "dømt ude" og må ikke sælge nikotin så længe sagen om de nikotin holdige dampcigaretter behandles i sundheds ministeriet. Dette fakta er tusinder af kunderne godt trætte og frustrerede over; men grundet udskiftningen i sundheds ministeriet hvor Jakob Axel Nielsen blev afløst af Bertel Haarder, vejrer samtlige Danske damp-rygere morgenluft eller måske nærmere "MorgenDamp" griner Camilla af Rosenborg og forsætter:

"Vi har desværre ikke har råd til at bruge de mange professionelle lobbyister som ringer og tilbyder deres hjælp. Så da jeg så "min Facebook ven" Lars Løkke havde lagt et indlæg op, skyndte jeg mig at kommentere Lars Lykkes indlæg, og håber på at Lars Løkke ser hvad jeg skrev til ham.
Mit ønske er blot at få Bertel Haarder til at se på nikotin-sagen med nye, objektive og fordomsfri øjne. Hvis vi vinder sagen, og vi får lov til at sælge nikotin i dampcigaretterne igen, vil mange tusinde danske damprygere bogstaveligt talt "ånde lettet op."

Vore kunder er rasende over myndighederne igen lægger hindringer i vejen, når de nu endelig er skiftet til en langt mindre usund "cigaret" som alternativ til tobakken. Mange af damprygerne "falder tilbage" til tobakken når de ikke kan få nikotin i deres dampcigaret, og det er jo brand ærgerligt at tiden går og går og folk giver op. Ministeriet er jo halve og hele år om at afgøre sager, som de reelt bruger få minutter på at "afgøre" da afgørelsen nok er taget i forvejen, og sagen bliver aldrig rigtigt konkret vurderet" udtaler Camilla fra NyCigaret.dk, som siden okt 2008 har haft flere sager og stadig har en "kørende" parts høring med styrelsen og ministeriet for sundhed og forebyggelse.

Første sag tabtes på at ministeriet og lægemiddelstyrelsen ikke ville kategorisere firmaet dampcigaret som et nydelsesmiddel, med den begrundelse at produktet ikke indeholdt tobak, så kunne produktet ifølge myndighederne ikke kategoriseres som et nydelsesmiddel. Nummer to sag om samme problematik er endnu ikke afgjort; men Camilla forventer at denne sag snart bliver afgjort til dampcigaretternes fordel ligesom den blev i USA.

Pressekontakt


Firma

Ide Fabrikken / NyCigaret.dk
Bistrupvej 135
3460 Birkerød, Danmark

  40602010
  40602010

http://www.nycigaret.dk

Modtag nyheder fra Ide Fabrikken / NyCigaret.dk på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire