Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
09/05-03   -   Pressemeddelelse

Tolkiens efterkommere støtter Mødrehjælpen

Alexandrakollegiet modtager Bog & idé prisen på kr. 5.000 fra DANSKERNES YNDLINGSFORFATTER 2002

Bog & idé-prisen på kr. 5.000,- valgte Tolkiens efterkommere at donere til Mødrehjælpen. Donationen gælder institutionen Alexandrakollegiet, som er et kollegium for unge mødre med børn. Kollegiet giver de unge mødre nogle gode boligmæssige rammer mens de studerer, og samtidig mulighed for at skabe sig et netværk. Protektor for Mødrehjælpen er Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Alexandra, som også har lagt navn til kollegiet.

Prisen blev overrakt den 6. maj 2003 på kollegiet i Valby af Bog & idés kædechef Henrik Christen-sen. Johannes Riis modtog et maleri af kunstneren Annette H. Mørk på Gyldendals vegne.

Knap 9.000 danskere var med til at vælge DANSKERNES YNDLINGSFORFATTER 2002:

Kultforfatteren J.R.R. Tolkien slår alle rekorder.

J.R.R. Tolkien er indtil flere gange blevet kåret som det tyvende århundredes største forfatter, og trilogien "Ringenes Herre" har opnået kultstatus blandt millioner af læsere verden over. At han også har fat i danskerne står nu lysende klart. Med 28% af stemmerne blev han nemlig valgt ind som Danskernes Yndlingsforfatter 2002, mens nr. to på læsernes liste, Leif Davidsen, måtte nøjes med 15% af stemmerne.

Relevant information

http://www.bog-ide.dk


Pressekontakt


Firma

Bog & idé
Lundagervej 21
8722 Hedensted, Danmark

  +45 76 75 20 00

http://www.bog-ide.dk

Modtag nyheder fra Bog & idé på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire