Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
10/08-06   -   Pressemeddelelse

Fra Dream Team og Anja Andersen til IT-gazelle!

Henrik Dudek er tiltrådt som adm. direktør i Connect Partner A/S. Han har senest været direktør i Slagelse Dream Team, som under hans ledelse blev en ekstremt stærk klub, både sportsligt og økonomisk.

Med Henrik Dudek ved roret får gazellevirksomheden Connect Partner A/S en direktør, der bogstavelig talt er vant til at have mange bolde i luften, og som har vist, at han er god til at skabe resultater.

Skridtet fra håndbold til IT er ikke så stort som det kan lyde: Henrik Dudek er uddannet ingeniør og elektriker, og inden han blev direktør for Slagelse Dream Team, beklædte han en række leder- og direktørjobs i rådgivende ingeniør-virksomheder.

Skabe større synlighed for Connect Partner
Henrik Dudek kommer til en succesrig vækstvirksomhed med speciale i netværksløsninger.
"Connect Partner er en meget solid og kompetent virksomhed. Jeg glæder mig til, at jeg som direktør kan være med til at sikre fortsat vækst," siger Henrik Dudek, adm. direktør i Connect Partner.

Connect Partner er en relativt stille succes. Virksomheden blev etableret i 2000 af Claus Matthiesen og Per Sørensen. I 2004 solgte de virksomheden, som dengang havde 75 medarbejdere, til TDC Kabel TV. Siden da er medarbejder¬antallet vokset til 150, og Connect Partner blev sidste år udnævnt til gazelle-virksomhed.

"Det er dejligt, at vores kunder kender os og er glade for os, men jeg håber, at jeg kan være med til at sætte Connect Partner på landkortet hos flere," siger Henrik Dudek.

Connect Partner ind i superligaen
Niels Breining, formand for Connect Partners bestyrelse og direktør i TDC Kabel TV begrunder valget af Henrik Dudek:
"Connect Partner har opnået virkelig gode resultater. Men i bestyrelsen er vi sikre på, at Connect Partner kan nå endnu videre under Henrik Dudeks ledelse, for Henrik har evnen til at skabe synergi, team spirit og resultater," siger Niels Breining, direktør i TDC Kabel TV.

Netværksspecialister
Connect Partner er en af Danmarks førende virksomheder inden for komplekse netværksløsninger til større private og offentlige virksomheder. Virksomheden har tre forskellige arbejdsfelter:

- Teknisk afdeling - rådgivning og konsulentassistance inden for netværk og sikkerhed

- Installationsafdeling - etablering/kabling af netværk, fiber og kabel-tv

- Telelet - etablering af telefoni- og bredbåndsløsninger hos boligforeninger

Connect Partner A/S - intelligente netværksløsninger
Connect Partner A/S er specialister i komplekse netværksløsninger. Virksomheden har gjort det til sin forretning at rådgive, planlægge, implementere og drifte IT-netværk for danske og internationale kunder. Connect Partners kunder tæller private virksomheder, offentlige institutioner, operatører og boligforeninger.

Relevant information

http://www.connectpartner.dk


Pressekontakt


Firma

Connect Partner A/S
Transformervej 18, 1. sal
2730 Herlev, Danmark

  44542000
  44542000

http://www.connectpartner.dk

Modtag nyheder fra Connect Partner A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire