Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
17/06-10   -   Pressemeddelelse

Danmarks bedste bilsite godt på vej

Det nyetablerede Duckshoot Media og newz Media indleder nu samarbejde omkring www.bilekspressen.dk og udvikler sammen Danmarks bedste website for bilentusiaster.

Richo Ask Jacobsen, adm.direktør hos Duckshoot Media, udtaler: "Vores første projekt var månedsmagasinet Bil Ekspressen, der med Danmarks dygtigste og mest erfarne redaktion har sat helt nye standarder for kvalitet og underholdningsværdi til stor gavn for vores læsere og annoncører. Nu er tiden kommet til nettet, og at samarbejde med de helt store spillere i markedet, som eksempelvis newz Media, er et naturligt skridt for os. newz Media har en unik ekspertise inden for webudvikling og annoncesalg, som betyder, at vi som medie gennem dette samarbejde kan fokusere på det, vi er bedst til, og derved skabe Danmarks bedste website for bilentusiaster fyldt med hurtige nyheder, testkørsler, WebTV, læsershop og meget meget mere...."

Johnny Rechnagel, direktør hos newz Media, udtaler: "Vi glæder os til at kunne bruge vores erfaring med nichesites til at sikre Bil Ekspressens vej mod at blive Danmarks bedste website for bilentusiaster og generelt få deres online-tilstedeværelse op i højeste gear. Med den yderst kompetente og professionelle gruppe af mennesker bag Duckshoot Media har vi Danmarks bedste samarbejdspartnere på området, og kun fantasien sætter grænser for fremtiden. Vi varetager desuden annoncesalget på online-delen af Bil Ekspressen og udvider derved vores unikke position inden for målgruppen mænd i alderen 19-34 år."

Yderligere info kan fås ved henvendelse til:

Richo Ask Jacobsen
Tlf. 3172 4656

Johnny Rechnagel
Tlf. 5059 2108

Relevant information

http://www.bilekspressen.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

newz Media ApS
Idrætsvej 3
6580 Vamdrup, Danmark

  50 59 21 08
  50 59 21 08

http://www.newzmedia.dk

Modtag nyheder fra newz Media ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire