Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
09/08-11   -   Pressemeddelelse

Nyhed fra Call me - tank taletid og få bonus efter eget valg

Hvilken afregningsmetode man vælger at gøre brug af i forhold til sit mobilforbrug, er et aktivt valg man bør tage ud fra sit personlige forbrug og budget. De fleste af os vil formentlig forbinde taletidsmodellen med de første taletidskort, der var på markedet - dengang en venlig stemme fortalte én "Du har nu X antal kroner tilbage", og med ét var ens opkald ufrivilligt afsluttet. Herefter indtrådte jagten efter et nyt taletidskort, som kun kunne erhverves udvalgte steder såsom i den lokale kiosk eller på tankstationen. Når taletidskortet var købt, skulle det skrabes og herefter tankes op ved en opringning, hvorefter man kunne forsætte sit opkald til skyhøje priser. Et bøvlet og knap så fleksibelt teleprodukt, som heldigvis er blevet effektiviseret.

Taletid til mobiltelefonen anno 2011
Taletidskort til mobilen har lige som mange andre teleprodukter gennemgået en digital make over. I dag kan man købe sin taletid online - både manuelt og automatisk. Priserne er styrtdykket, og man kan hos de fleste teleudbydere nu også ringe fra udlandet med sin taletid. Taletid henvender sig i dag til dem, der vil undgå abonnementsafgifter og håndjern i form at et minimumsforbrug og som vil have et godt overblik og kontrol over forbruget ved at betale mobilregningerne forud.

Billig taletid med optankningsbonus
Call me har netop nu Danmarkspremiere på en ny bonusservice på deres taletidsabonnement Pay'n'Go, hvor man ved hver optakning af taletid får en bonusoptankning efter eget valg. Dette tilbud gælder ikke kun for nye kunder, men alle med et Pay'n'Go abonnement vil få glæde af en bonus hver gang de tanker taletid til mobilen.

Dette betyder, at når du tanker for 100 kr. kan du frit vælge mellem:
- 10 stk. bonus SMS'er
- 10 min. bonus tale
- 10 MB bonus data

Ved optakning på 200 kr. opnår man dobbelt så meget bonus osv. Mange af Call mes kunder har allerede et Pay'n'Go abonnement der sikrer dem taletidskortets fordele med ingen abonnementsafgift, ingen håndjern og øget kontrol kombineret med billig mobiltelefoni på Telias stabile telefonnet og den gode kundeservice, som kendetegner Call me.


Relevant information

http://www.callme.dk/


Pressekontakt


Firma

Call Me
Holmbladsgade 133
2300 København S, Danmark

  26 800 832
  26 800 832

http://www.callme.dk/

Modtag nyheder fra Call Me på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire