Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
25/05-12   -   Pressemeddelelse

Call me og Sony inviterer til gaming-event midt i København

Fra d. 28. maj til d. 3. juni er der nemlig Danmarkspremiere på den nye DialPlay Tv-teknologi, der hitter stort i USA. Teknologien gør det muligt for mange mobiltelefoner på én og samme gang at kommunikere med en storskærm i realtime, og det åbner op for en masse spændende muligheder. I spillet Hopla drejer det sig om at styre sin figur på skærmen og få figuren til at hoppe ved at råbe ind i telefonen på det helt rigtige tidspunkt. Teknologien bag Hopla er enkel; alle med en mobiltelefon, der kan ringe op, kan deltage. Det er altså uden betydning, om man har en iPhone, Android eller en gammel Nokia - man skal ikke downloade apps, scanne QR-koder eller andet; man skal bare kunne ringe op fra mobil. Enkeltheden i teknologien gør den meget velegnet til store arrangementer som f.eks. sportsbegivenheder, festivaler eller andre aktiviteter, hvor man vil nå ud til et så bredt publikum som muligt.

"DialPlay tv er Hugo 2.0 på speed og samtidig er 8-bit spil oppe i tiden - også inden for vores branche, men vi tror på et langt større udbytte af vores investering, når vi anvender human interaction i det offentlige rum - frem for fx en app til download", vurderer Lasse Clarke Storgaard, Online Marketing Manager hos Call me, der er vært for eventen.

I USA bruges den simple teknologi i stor stil til store sportsarrangementer, f.eks. NFL. Teknikken gør det også muligt at lave live multiplayerspil eller konkurrencer i tv med seerne som deltagere, idet alt foregår i realtime.

Call me ser frem til at vise den nye teknologi frem for nysgerrige forbipasserende, tech-entusiaster og andre interesserede fra 28. maj til 3. juni. Hopla-eventen foregår på Amagertorv 5 foran The Dubliner, og der uddeles hver dag en Sony Xperia U-smartphone med et års abonnement fra Call me til en heldig vinder.

Relevant information

http://www.callme.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Call Me
Holmbladsgade 133
2300 København S, Danmark

  26 800 832
  26 800 832

http://www.callme.dk/

Modtag nyheder fra Call Me på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire