Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
23/08-11   -   Pressemeddelelse

Hvad ville du gøre, hvis du vandt en 1 million kr.? Blog om dine drømme og vind et rejsegavekort på 25.000 kr.

Drømme er gratis og giver liv i øjnene på en regnvejrsdag. Drømme kan føre dig alle steder hen i verden og give dig alle de jordiske goder du altid har ønsket. Ofte er drømme kun noget vi har i tankerne for os selv eller som vi deler med de allernærmeste, men nu kan du fortælle om dine drømme og vinde et rejsegavekort på 25.000 kr. Fortæl din historie på din blog og lad os andre få del i dine drømme.

Klasselotteriet har dette efterår udskrevet en konkurrence for bloggere: Fortæl hvad du ville gøre, hvis du vandt 1 mio. kroner i lotteriet og del historien med andre på din personlige blog. Bloggeren med det bedste blogindlæg vinder et rejsegavekort på 25.000 kr. I blogindlægget skal der linkes til http://www.millionlotteriet.dk/.

Du er med i konkurrencen, når dit blogindlæg er modtaget og godkendt, og du har udfyldt felterne med personlige oplysninger korrekt. Konkurrencen løber til og med d. 13. oktober 2011, og det er ikke købsbetinget at deltage. Når du deltager giver du os samtidig lov til at vise denne historie på vores websites, e-mail, nyhedsbreve og alle andre medier, vi må finde relevante. Du kan kun deltage i konkurrencen en gang. Vinderen får direkte besked og offentliggøres på millionlotteriet. Læs mere om konkurrencen på http://www.millionlotteriet.dk/.



Relevant information

http://www.klasselotteriet.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Det Danske Klasselotteri A/S
Rådhuspladsen 2
1550 København V, Danmark

  33420923
  33420923

http://www.klasselotteriet.dk

Modtag nyheder fra Det Danske Klasselotteri A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire