Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
22/02-10   -   Pressemeddelelse

Værkstedskæden Mekonomen Autoteknik får call center

Skandinaviens største autogrossist, Mekonomen, lancerer i disse dage et nyt banebrydende koncept i Danmark - Mekonomen Direkt.

Mekonomen Direkt er et centralt call center på Skandinavisk plan, som via landsdækkende telefonnumre, skal generere nye kunder til Mekonomen Autoteknik værkstederne i hele Skandinavien.
"Mekonomen Direkt blev første gang lanceret i Sverige i december 2008 og har således kørt i nu et år. Vores erfaringer herfra et meget positive, og viser at 84 % af alle henvendelser til Mekonomen Direkt, er nye kunder, som på forhånd intet kendskab har til Mekonomen Autoteknik eller Mekonomen", udtaler Adm. direktør Lars From

Med denne positive tilgang af mange nye kunder til Mekonomen Bilværkstederne i Sverige, var Mekonomens ledelse ikke sen til at beslutte at dette tiltag også skulle implementeres i såvel Danmark som Norge.

"Derfor har vi nu lanceret konceptet i Danmark med et let genkendelige telefonnummer - 70 140 140 - og med massiv støtte af en markedsføringskampagne i TV" udtaler Lars From.

"Mekonomen Direkt er et attraktivt tilbud til de bilejere, der ønsker maksimal og let tilgængelig service. Call centret er selvfølgelig bemandet med dansk talende personale og er åbent 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Vi kan således via ét telefonnummer tilbyde adgang til næsten 200 værksteder i hele Danmark" fortsætter han.

Blandt de ydelser, der tilbydes via call centret kan nævnes: Bookning af tid til service på et af vore værksteder, henvisning til nærmeste værksted, svar på spørgsmål, tilbud på service, backup med fagmæssig kundskab - hurtigt, effektivt og let tilgængeligt. Alt sammen med kun et telefonnummer.
"I Sverige er Mekonomen Direkt netop blevet indstillet til årets handelspris i kategorien - Årets tiltag for øget kundeservice - så med denne bekræftelse på konceptets berettigelse, er det med en god mavefornemmelse at vi starter implementeringen af Mekonomen Direkt i Danmark. Samtidig øger vi merværdien og kendskabet for vores værksteder i Mekonomen Autoteknik, afslutter Lars From.

Relevant information

http://www.mekonomen.dk



Pressekontakt


Firma

Mekonomen Danmark A/S
Handelsvej 30
5260 Odense S, Danmark

  65434257
  65434257

http://www.autoteknik.dk/

Modtag nyheder fra Mekonomen Danmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire