Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
03/07-13   -   Pressemeddelelse

Forårets smykkekollektion: Flower Garden - feminine blomster, dekorativt sølv og eventyrlig symbolik

Forårets smukke og rendyrkede skønhed blomstrer hos PANDORA, der byder på en ny sæson med dekorative og moderne håndforarbejdede smykker. Hovedtemaet for SS13 er 'Flower Garden' med unikke fortolkninger af forårets sarte kirsebærblomst - alle elegant indfattet i både sterlingsølv og 14 kt guld.

Sølv er det bærende element i kollektionen - tilført enten funklende pavéfattede stene og farvet emalje eller i ornamenteret formsprog, der tilfører en mere rå og sofi stikeret kant til den feminine kollektion. Ikoniske symboler som hjerter, kroner og fabeldyr indfanger en eventyrlig stemning på halskædevedhæng, øreringe samt charms og understøtter kollektionens romantiske ånd.

Den nye kollektion har en stor detaljerigdom og en smuk farvepalet - perfekt at mikse og matche med forårets vigtigste catwalk trends samt til at indgå i et personligt smykkelook.

Det romantiske Flower Garden tema med sarte nuancer og kirsebærblomstens smukke mønstre harmonerer fi nt med SS13's store feminine trend med pasteller, mønstermiks, romantiske blomstermotiver og blonder. Kollektionens udvalg af rigt ornamenterede sølvsmykker, fl ettede læderarmbånd samt sortgnistrende, dramatiske charms reflekterer catwalkens mere mørke og rå univers, hvor kontrastfarver, læder, nitter, perlebroderi samt grafi sk print skaber et dynamisk og stærkt udtryk.

Udvalget af charmerende ikoniske og eventyrlige symboler på charms og vedhæng fortæller en personlig historie og gør hvert smykke unikt.

Besøg os på Facebook her

Relevant information

http://www.pandora.net/da-dk/



Pressekontakt


Firma

Pandora A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup, Danmark

  24896649
  24896649

http://www.pandora.net/da-dk/

Modtag nyheder fra Pandora A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire